razer ornata v3 nasılLogitech G213 Prodigy sipariş ettim dün akşam mekanik hisli olarak geçiyor.
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi - PttAVM.com - 2024
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Türkiye Distrübitör Garantili-Adınıza/Şirketinize Faturalı - 2024www.pttavm.com
bence yeterli olacaktır mekanik klavyeler bi süre sonra kafa yoruyor bence.
Kronik sorunlu hocam pek önermiyorumLogitech G213 Prodigy sipariş ettim dün akşam mekanik hisli olarak geçiyor.
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Türkiye Distrübitör Garantili-Adınıza/Şirketinize Faturalı - 2024www.pttavm.com
redragon k617fizz iyidir fiyatıda 1200tl olması lazım, kendim kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin
ne önerirsin boyutu 100 olsa daha iyi olur internet cafe de öyle alıştımKronik sorunlu hocam pek önermiyorum
Kronik problemleri vardı bunun galibaLogitech G213 Prodigy sipariş ettim dün akşam mekanik hisli olarak geçiyor.
Bence o da sağlıklı bir seçenek olabilir ama ben Razer yazılımını beğenmiyorum.razer ornata v3 nasıl
Razer ornata v3 bakabilirsin bir arkadaşım kullanıyordune önerirsin boyutu 100 olsa daha iyi olur internet cafe de öyle alıştım
membran değil amaRazer ornata v3 bakabilirsin bir arkadaşım kullanıyordu
Razer ornara v3 yanlış bilmiyorsam mekanik hisli olması lazım tam membran değilmembran değil ama
yerimde olsan ne yapardınRazer ornara v3 yanlış bilmiyorsam mekanik hisli olması lazım tam membran değil
Hocam 60 isterseniz https://www.amazon.com.tr/DK61se-Klavyesi-Doğrusal-Anahtarlı-Gölgelenmez/dp/B0B4W52FN5 https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...0C77FBHJN/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8ne önerirsin boyutu 100 olsa daha iyi olur internet cafe de öyle alıştım