safkdlklash
80+ Bronze
Dahası
100 istiyorsan razer ornata v3 satın alırdımyerimde olsan ne yapardın
100 istiyorsan razer ornata v3 satın alırdımyerimde olsan ne yapardın
numpad kullanmıyorum 60 veya 75te wasd ile ctrl shift, 100 klavye ile boyutu aynı mı mesela valorant oynuyorum 100lük ile rahst bi şekilde wasd kullanırken shift ctrl basıyorum 60 veya 75te wasd ile ctrl shift mesafesi 100 ile aynı mıHocam numpad kullanmıyorsanız 100% klavye almak biraz gereksiz. 60-75% tercih etmez misiniz?
Evet hocam neden farketsin aradaki tek fark numpad olmaması veya f tuşlarının olmaması.numpad kullanmıyorum 60 veya 75te wasd ile ctrl shift, 100 klavye ile boyutu aynı mı mesela valorant oynuyorum 100lük ile rahst bi şekilde wasd kullanırken shift ctrl basıyorum 60 veya 75te wasd ile ctrl shift mesafesi 100 ile aynı mı
önerebilceğin var mı 1k geçmiyecek şekildeEvet hocam neden farketsin aradaki tek fark numpad olmaması veya f tuşlarının olmaması.
Aslında indirim henüz bitmediyse Z11 veya Z11T bakabilirsiniz Aliexpress'den. Hiç olmazsa AK680.önerebilceğin var mı 1k geçmiyecek şekilde
sesi nasıl?redragon k617fizz iyidir fiyatıda 1200tl olması lazım, kendim kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin
yay sesi varsesi nasıl?
yay sesi normal yapıldığı malzemeden dolayı. dk61'in yay sesi var mı? Bu bütçede yay sesi olmayan klavye yok sanırımyay sesi var
Aşırı yay sesi yok kulaklık takılıyken hissetmezsiniz bilesesi nasıl?
teşekkür ederimAşırı yay sesi yok kulaklık takılıyken hissetmezsiniz bile