Neler Yeni

Kalitesiz Mousepad, Mouse'ıma Zarar Verir mi?

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç
Bugün hepsiburada'dan çakma Logitech mousepad'i aldım. Ürün beklediğimden de kötü geldi yanları sökük sökük böyle değişik bir şekilde geldi.

Ben mousepad'ı altındaki silikonların aşınmaması için aldım. Ama bu mousepad'de de fareyi sürtünce hafif bir sürtünme sesi geliyor ve faremin altındaki silikonların aşınmasından korkuyorum. (Daha yeni aldım fareyi :D)

Sizce, bu mousepad faremin altının aşınmasına sebep olur mu? Bu mousepad'i iade edip adam akıllı gidip Steelseries QcK Edge Medium almalı mıyım?

Şimdiden teşekkür ederim.

EDIT: Logitech G240 Oyuncu Mouse Pad (943-000095) Fiyatı (hepsiburada.com)
Ürün bu. Kumaşı da ekteki fotoğrafta göstermeye çalıştım flaşı açarak.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-13 at 15.27.41.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-13 at 15.27.41.jpeg
    397.3 KB · Hit: 135

Dambıldor

80+ Silver
onlara skatez deniyor ve mousepad böyle kumaşımsı gibi değilse skatezleri eritir yenileri satılıyor aliexpress üzerinden 40 50 TL civarında fiyatları o yüzden kendimce qck kullanıyorum öneririm

EFEOZUPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
EFE ÖZÜPAK
mouse zarar verir eğer imkanın varsa steelseries mousepadlerinden al

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bugün hepsiburada'dan çakma Logitech mousepad'i aldım. Ürün beklediğimden de kötü geldi yanları sökük sökük böyle değişik bir şekilde geldi.

Ben mousepad'ı altındaki silikonların aşınmaması için aldım. Ama bu mousepad'de de fareyi sürtünce hafif bir sürtünme sesi geliyor ve faremin altındaki silikonların aşınmasından korkuyorum. (Daha yeni aldım fareyi :D)

Sizce, bu mousepad faremin altının aşınmasına sebep olur mu? Bu mousepad'i iade edip adam akıllı gidip Steelseries QcK Edge Medium almalı mıyım?

Şimdiden teşekkür ederim.
o kadar kolay eriyormu onlar ya .d ben yıllarca masada kullandım hala sağ salim hayatta 😅 bu arada trendyoldaki çakma razer mousepad i kullanıyorum yağ gibi akıyor aklında bulunsun söyliyeyim dedim bana göre bi mousepad e 100+ para bayılmak gereksiz

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kadar kolay eriyormu onlar ya .d ben yıllarca masada kullandım hala sağ salim hayatta 😅 bu arada trendyoldaki çakma razer mousepad i kullanıyorum yağ gibi akıyor aklında bulunsun söyliyeyim dedim bana göre bi mousepad e 100+ para bayılmak gereksiz
Tüm cevaplar için teşekkürler. Benim farenin "skatez"larında şimdiden bi değişim oldu bile. Ben de vernikli tahta üzerinde kullanıyorum ama içim cızlıyor bu halde gördükçe :D

Peki arkadaşlar Monster'ın şu mousepad'i nasıl bilen var mı: Pusat Gaming Mousepad | Monster Notebook

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Tüm cevaplar için teşekkürler. Benim farenin "skatez"larında şimdiden bi değişim oldu bile. Ben de vernikli tahta üzerinde kullanıyorum ama içim cızlıyor bu halde gördükçe :D

Peki arkadaşlar Monster'ın şu mousepad'i nasıl bilen var mı: Pusat Gaming Mousepad | Monster Notebook
33x26 biraz küçük değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada benim mouse lıghtsync ve kullandığım mousepad de rahatlıkla kayıyor (fotoyu sonradan gördüm ondan belirteyim dedim)

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu arada benim mouse lıghtsync ve kullandığım mousepad de rahatlıkla kayıyor (fotoyu sonradan gördüm ondan belirteyim dedim)
Ben normalde de zaten küçük bir alan kullanıyorum. Ama yine küçük diyorsanız biraz daha büyüğü var 4 lira pahalı. Onu alırım. İade talebini oluşturucam bakalım iade edebilecek miyim.

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç

Ya kaymak konusunda hiç sorun değil illaki kayıyordur. Benim derdim fareye zarar vermemesi açısından. Onun için de güzel kaliteli bi şeyler almam lazım galiba ki. Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Ben normalde de zaten küçük bir alan kullanıyorum. Ama yine küçük diyorsanız biraz daha büyüğü var 4 lira pahalı. Onu alırım. İade talebini oluşturucam bakalım iade edebilecek miyim.
o zaman sıkıntı çıkartmaz ben dar alan sevmediğim için söyledim karar senin tabii ki de nasıl rahat edersen öyle devam.

Ya kaymak konusunda hiç sorun değil illaki kayıyordur. Benim derdim fareye zarar vermemesi açısından. Onun için de güzel kaliteli bi şeyler almam lazım galiba ki. Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.
kayıyorsa zarar vermez diye tekrarladım o yorumu sonuçta sürtünme ne kadar az ise aşınmada o kadar azdır kayıyordan kastettiğim o yanlış anlaşılmasın

Top Bottom