Neler Yeni

Kamera ışık kapatma işlemi???

OrkunJJ

80+ Silver
Kardeşim avukatla görüştüm yasal bir suç güvenlik kameraların hepsinin yasal olarak izlenmesi gereken prosedürleri var bunu öğrensen iyi edersin ben ışıkları kırdığımda o ger zekalı anlamaz san sen belli olmaz zaten 2. ben buraya öneri almak için geldim ne dedim program ???? yardımcı olmuyorsan DEFOL git konudan iyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar siyah bant belli oluyor yaptım zaten

denedim zaten denemesem yazmam
O ışıkları yazılımsal olarak kapatman mümkün değil. Sony'nin öyle bir yazılımı yok. En basiti çek üstüne siyah bant. İstediğin görüntüyü aldıktan sonra bantı çıkarman 0.5s.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
bu bir dahili kamera!

onun yerine bilgisayar üzerinden yapabileceğim bir şeyler???
Kamera modeli ne? Ps3 kamera bişeyler demişsiniz ama neyden bahsediyorsunuz?

Sagittarius

80+ Silver
Şey yap hocam ledlerin orada küçük bir bağlantı noktası olması gerek onu oradan al iki pin yada 3 pin onları istersen zarar vermeden istersen umursamiyarak çıkar ya ledleri geri hiç takamazsin yada takarsın

Akanzaii06

80+ Bronze
O zaman led ışığın üzerini ince yıldız tornavida ile bastırarak ışıklarını kır. Burada sana geçici ve cihazına zarar vermeden yapabileceğin çözüm yollarını söylüyoruz sen istemiyorum diyorsun. +99 sinir sınama modelisin kardeşim. İster bant koy ister led ışıkları patlat, ister keçeli kalem ile led ışıkların üstünü boya, ister bez bağla, ister yara bandı yapıştır, ister ışıkların olduğu yere çorap geçir ne yapıyorsan yap.
Çorap çok iyi ya yarıldım ahahahahhahahahahaha +1111111😂😂😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,167
Üyeler
168,396
Son üye
Tunakyll
Top Bottom