Hocam merak ettiğim bir nokta var çok fazla anlamıyorum da o yüzden soruyorum, bu tür kameraları pc'de WebCam gibi kullanabiliyor muyuz,? Eğer kullanabiliyorsak görüntü kalitesi FHD mi oluyor yoksa düşüş oluyor mu?Sony CX240 Video Kamera (Sony Eurasia Garantili) Fiyatı
Sony CX240 Video Kamera (Sony Eurasia Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
ben port görmedim bağlamak için. muhtemelen bağlanmaz.Hocam merak ettiğim bir nokta var çok fazla anlamıyorum da o yüzden soruyorum, bu tür kameraları PC'de WebCam gibi kullanabiliyor muyuz,? Eğer kullanabiliyorsak görüntü kalitesi FHD mi oluyor yoksa düşüş oluyor mu?
Anladım çok teşekkür ederimben port görmedim bağlamak için. muhtemelen bağlanmaz.
bakalım... bulunca düzenlerim bu mesajı.Anladım çok teşekkür ederimpeki tavsiye edebileceğiniz 1500₺ civarında bağlanabilir fotoğraf makinesi tavsiyeniz var mı
Her derde devasın valla ne lazımsa yardıma sen koştunbakalım... bulunca düzenlerim bu mesajı.
son hüşran düzenledim bakabilirsiniz.Her derde devasın valla ne lazımsa yardıma sen koştun![]()
Webcam olarak kullanabileceğim arıyorum hem de gezmeye çıktığımda fotoğraf ve video çekebileyim istiyorumbakalım... bulunca düzenlerim bu mesajı.
düzenleme- yok. ama webcam olarak kullanacağınız bir fikir var aklımda. micro sd kart ile çözersiniz durumu.
videomu çekeceksiniz webcam özelliği ile yoksa goruntulu konuşmamı?Webcam olarak kullanabileceğim arıyorum hem de gezmeye çıktığımda fotoğraf ve video çekebileyim istiyorum
Yayın açarken kullanabileceğim bir şey arıyorum ama normal günlük hayatta da fotoğraf makinesi olarakta kullanabileceğim bir şeyvideomu çekeceksiniz webcam özelliği ile yoksa goruntulu konuşmamı?
ben bulamadım öyle bir şey.Yayın açarken kullanabileceğim bir şey arıyorum ama normal günlük hayatta da fotoğraf makinesi olarakta kullanabileceğim bir şeyvar mı acaba böyle bir şey
![]()