Kamera önerisi

Melihaydm

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar 1000 tl bütçem var en iyi hangi fotoğraf makinasıyla video çekebilirim

Hocam merak ettiğim bir nokta var çok fazla anlamıyorum da o yüzden soruyorum, bu tür kameraları pc'de WebCam gibi kullanabiliyor muyuz,? Eğer kullanabiliyorsak görüntü kalitesi FHD mi oluyor yoksa düşüş oluyor mu?

Hocam merak ettiğim bir nokta var çok fazla anlamıyorum da o yüzden soruyorum, bu tür kameraları PC'de WebCam gibi kullanabiliyor muyuz,? Eğer kullanabiliyorsak görüntü kalitesi FHD mi oluyor yoksa düşüş oluyor mu?
ben port görmedim bağlamak için. muhtemelen bağlanmaz.

Anladım çok teşekkür ederim 😊 peki tavsiye edebileceğiniz 1500₺ civarında bağlanabilir fotoğraf makinesi tavsiyeniz var mı
bakalım... bulunca düzenlerim bu mesajı.
düzenleme- yok. ama webcam olarak kullanacağınız bir fikir var aklımda. micro sd kart ile çözersiniz durumu.

bakalım... bulunca düzenlerim bu mesajı.
düzenleme- yok. ama webcam olarak kullanacağınız bir fikir var aklımda. micro sd kart ile çözersiniz durumu.
Webcam olarak kullanabileceğim arıyorum hem de gezmeye çıktığımda fotoğraf ve video çekebileyim istiyorum

Yayın açarken kullanabileceğim bir şey arıyorum ama normal günlük hayatta da fotoğraf makinesi olarakta kullanabileceğim bir şey 😊 var mı acaba böyle bir şey 🙄
ben bulamadım öyle bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,639
Üyeler
186,920
Son üye
adaaaada
Geri