Neler Yeni

Kamerası güzel telefon lazım :)

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Bütçe
4300
17 yaşındayım ve şu ana kadar küçüklük fotoğraflarım ne kendi telefonumda, ne her hangi bir cloud sisteminde, ne her hangi bir sd card ya da flaş bellekde depoladım/sakladım. Bundan pişmanım ve kamerası güzel en fazla 5 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum. Telefon da görüntü sabitleme olmasını tercih ederim en fazla 1080p 60fps video kayıt etsede fark olmaz benim için. İşlemcisi telefonun her şeyine yetebilen bir telefon arıyorum. (yılda bir iki defa Pubg girerim Bi o kadar)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
realme 7 ve poco x3 e bakabilirsiniz. realme 7 kullanıyorum. 1080p 60fps, 4k 30fps video çekiyor

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu kanaldaki diğer videolarada göz atabilirsin 8-9 yıldır Nokia nın pureview teknolojisini tam anlamıyla geçen cihaz yok.

Basrii

80+ Bronze
17 yaşındayım ve şu ana kadar küçüklük fotoğraflarım ne kendi telefonumda, ne her hangi bir cloud sisteminde, ne her hangi bir sd card ya da flaş bellekde depoladım/sakladım. Bundan pişmanım ve kamerası güzel en fazla 5 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum. Telefon da görüntü sabitleme olmasını tercih ederim en fazla 1080p 60fps video kayıt etsede fark olmaz benim için. İşlemcisi telefonun her şeyine yetebilen bir telefon arıyorum. (yılda bir iki defa PUBG girerim Bi o kadar)
Hacı ben kaybolsam beni biyometrik fotoğrafı yardımı ile anca bulurlar başka fotom yok çünki...

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
kamerası güzel en fazla 5 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum.
Bu iPhone arıyorum demek. Ancak bütçene bulmak zor olabilir. Se 2020 5 sene güncelleme alır, kamerası iyi ancak ekranı çerçeveli ve küçük, ayrıca pil kapasitesi de düşük. Ancak uzun ömürlü ve kamerası güzel bir telefon.

Top Bottom