Öneri Kamerası iyi telefon önerisi

1337

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Bütçe
3800
Öncelik kameranın iyi olması 3800-3900 bandında hangi telefonu önerirsiniz? Aklımda Realme 8 pro var şuanda. @Evil Belief

Aklınızdaki modelin kamerası gayet güzel hocam. Samsung olsun derseniz A52 olabilir. Geçen 3900 TL’ye düşmüştü, kasım ayı içinde takip edilebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1337
Aklınızdaki modelin kamerası gayet güzel hocam. Samsung olsun derseniz A52 olabilir. Geçen 3900 TL’ye düşmüştü, kasım ayı içinde takip edilebilir.
Hepsiburada'da 200tl çekim var Black Fridayde hangisi indirime girerse onu almayı düşünüyorum.

Fiyat farkı olmasa sadece kamerasını karşılaştırsanız hangi modeli tercih ederdiniz? Gün ışığında hem uzak hem yakın çekimler yapılacak telefonla. 108mp olduğu için Realme tercih etmek istiyorum fakat yakın çekimlerde bazen sapıtıyor, bilemedim.

Fiyat farkı olmasa sadece kamerasını karşılaştırsanız hangi modeli tercih ederdiniz? Gün ışığında hem uzak hem yakın çekimler yapılacak telefonla. 108mp olduğu için Realme tercih etmek istiyorum fakat yakın çekimlerde bazen sapıtıyor, bilemedim.
Samsung yazılım ve güncelleme desteği olarak daha iyi. OIS desteği de önemli bir artı. Aynı fiyat olsa Samsung alırdım, karşılaştırmalarda A52’nin çektiği fotoğraflar gözüme daha hoş göründü.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1337
Geri