O da 11in ekranı iyi versiyonu sayılır ama pili biraz sıkıntılıydı sanırım 12 lerin, 13 de düzeltmişlerdi onu. Hayırlısı olsun iOS 26 yüklemeyin mümkünse onun dışında üzeceğini sanmıyorum.12 128gb aldık
Post automatically merged:
12 128gb aldık
O da 11in ekranı iyi versiyonu sayılır ama pili biraz sıkıntılıydı sanırım 12 lerin, 13 de düzeltmişlerdi onu. Hayırlısı olsun iOS 26 yüklemeyin mümkünse onun dışında üzeceğini sanmıyorum.12 128gb aldık
Post automatically merged:
12 128gb aldık
11 alıcam dedi ilk başta ama 13 bile arada donuyor bende böyle bir sorun var yani o yüzden 12 almasını ben tavsiye ettim11in ekranı iyi versiyonu sayılır ama pili biraz sıkıntılıydı sanırım 12 lerin, 13 de düzeltmişlerdi onu. Hayırlısı olsun iOS 26 yüklemeyin mümkünse onun dışında üzeceğini sanmıyorum.
iOS 26 kullanmayın diye o yüzden dedim, eski cihazlara fazla ağır geliyor.11 alıcam dedi ilk başta ama 13 bile arada donuyor bende böyle bir sorun var yani o yüzden 12 almasını ben tavsiye ettim
20K çokmuş ama cihaz iyi, büyük ihtimalle yaşayacağı tek sorun pil olur zaten, o cihazın orijinal pili bile iyi gitmiyordu çünkü.Alsında telefonu yenilenmiş 128gb 0 gibi sadece pil değişmiş yüksek ihtimalle 20k
11 ile 12 arasında hala kalıyor bu akşam telefonu alacak 11 256 ile 12 128 arasında kalıyoruz20K çokmuş ama cihaz iyi, büyük ihtimalle yaşayacağı tek sorun pil olur zaten, o cihazın orijinal pili bile iyi gitmiyordu çünkü.
11 128 alabilir 12K civarına kalan para cepte kalır. Ama aynı parayı verecekse net 12 alsın.11 ile 12 arasında hala kalıyor bu akşam telefonu alacak 11 256 ile 12 128 arasında kalıyoruz
Öyle bir garantisi yok, A kalitelerde kasa değişmiş de olabiliyor kötü durumdaki cihazın kasasını değiştiriyorlar onu da A kalite diye satıyorlar. Bildiğim kadarıyla neler değişti falan bilgisini cihazın yanında belgeli olarak yolluyorlar beğenmezseniz iade verirsiniz.14.5 felan a kalite olanları sadece pil değişmiş oluyor galiba
B mi a mı bakalım peki hocamÖyle bir garantisi yok, A kalitelerde kasa değişmiş de olabiliyor kötü durumdaki cihazın kasasını değiştiriyorlar onu da A kalite diye satıyorlar. Bildiğim kadarıyla neler değişti falan bilgisini cihazın yanında belgeli olarak yolluyorlar beğenmezseniz iade verirsiniz.
Mesaja o konuda ekleme yapmıştım ama kısaca özetlersem ikisi de olur C ve D den uzak durun sadece.B mi a mı bakalım peki hocam