18.000tl telefon önerisi

12 128gb aldık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 128gb aldık
O da 11in ekranı iyi versiyonu sayılır ama pili biraz sıkıntılıydı sanırım 12 lerin, 13 de düzeltmişlerdi onu. Hayırlısı olsun iOS 26 yüklemeyin mümkünse onun dışında üzeceğini sanmıyorum.

11in ekranı iyi versiyonu sayılır ama pili biraz sıkıntılıydı sanırım 12 lerin, 13 de düzeltmişlerdi onu. Hayırlısı olsun iOS 26 yüklemeyin mümkünse onun dışında üzeceğini sanmıyorum.
11 alıcam dedi ilk başta ama 13 bile arada donuyor bende böyle bir sorun var yani o yüzden 12 almasını ben tavsiye ettim

20K çokmuş ama cihaz iyi, büyük ihtimalle yaşayacağı tek sorun pil olur zaten, o cihazın orijinal pili bile iyi gitmiyordu çünkü.
11 ile 12 arasında hala kalıyor bu akşam telefonu alacak 11 256 ile 12 128 arasında kalıyoruz

14.5 felan a kalite olanları sadece pil değişmiş oluyor galiba
Öyle bir garantisi yok, A kalitelerde kasa değişmiş de olabiliyor kötü durumdaki cihazın kasasını değiştiriyorlar onu da A kalite diye satıyorlar. Bildiğim kadarıyla neler değişti falan bilgisini cihazın yanında belgeli olarak yolluyorlar beğenmezseniz iade verirsiniz.

Kalite olarak A ve B kalite genelde iyi, C ve D ise ekranı falan değişmiş çok işlem görmüş ve kasası da hasarlı cihazlar oluyor. A veya B alsın yine %100 iyi gelir diyemem B alsa bile tertemiz çiziksiz cihaz gelen oluyor A almasına rağmen kasası değişen şebeke sorunları olan cihaz gelebiliyor vs şans biraz ama memnun kalma ihtimali artar C ve D de en iyi ihtimalle sadece kozmetik olarak berbat oluyor diğer türlü direkt toplama cihaz çoğu.

Son düzenleme:
Öyle bir garantisi yok, A kalitelerde kasa değişmiş de olabiliyor kötü durumdaki cihazın kasasını değiştiriyorlar onu da A kalite diye satıyorlar. Bildiğim kadarıyla neler değişti falan bilgisini cihazın yanında belgeli olarak yolluyorlar beğenmezseniz iade verirsiniz.
B mi a mı bakalım peki hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,942
Üyeler
188,184
Son üye
Yege
Geri