Neler Yeni

Kamu sektörü maaşı günü

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Arkadaşlar Eylül’ün 12sinde okul açılıyor 12.13 Eylül okul günüm 14-15-16si staja gideceğim araştırdığıma göre kamuda ayın 15inde maaş yatıyormuş staj parasıda aynı gün yatar bence sorum su şekilde paraya ihtiyacım var 15inde 2 gün gitmeme rağmen staj param yatarmi ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Genellikle 15'inde yatıyor diye biliyorum. Geçen sene 15'inde alıyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle 15'inde yatıyor diye biliyorum. Geçen sene 15'inde alıyordum.
Hayır benim demek istediğim Eylül ayında maaş yatarmi yoksa yeni başladın ne maaşı diyip ekimemi atarlar ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Hayır benim demek istediğim Eylül ayında maaş yatarmi yoksa yeni başladın ne maaşı diyip ekimemi atarlar ?
Ekimde yatar hocam. İlk ay fazla maaş alacaksın, çünkü 40 gün çalışacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Ekimde yatar hocam. İlk ay fazla maaş alacaksın, çünkü 40 gün çalışacaksın.
lise staju yapacağım hocam 40 gün nasıl olacak ? birde ayda 1650tl veriyorlar ekimde verirlerse o zaman ne kadar olur çünkü bana acil nakit keş lazım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eylül ayında kaç gün çalıştıysan Ekim ayında o gün kadar maaş alırsın.
9 gün çalışacağım eylülde ekimde ise 12 gün toplamda 21 gün çalışmış olacağım 1 ay staj parası 1650 tl ise 21 günün parası ne kadar olur hocam sence ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
lise staju yapacağım hocam 40 gün nasıl olacak ? birde ayda 1650tl veriyorlar ekimde verirlerse o zaman ne kadar olur çünkü bana acil nakit keş lazım :)
Hocam ilk ay 12'sinde başlayacağınızdan dolayı, 15'inde maaş alamayacaksanız. Diğer ay maaş alacağınızdan dolayı fazla para alacaksınız. 40 gün çalıştığınızdan dolayı, söyleyeyim kamu sektörü hele bilgisayar işi ise çok zor. Sürekli bilgisayarlar gidip geliyor, hele staj arkadaşların kötü ise eziyet çekiyorsun haberin olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Hocam ilk ay 12'sinde başlayacağınızdan dolayı, 15'inde maaş alamayacaksanız. Diğer ay maaş alacağınızdan dolayı fazla para alacaksınız. 40 gün çalıştığınızdan dolayı, söyleyeyim kamu sektörü hele bilgisayar işi ise çok zor. Sürekli bilgisayarlar gidip geliyor, hele staj arkadaşların kötü ise eziyet çekiyorsun haberin olsun.
hocam 40 gün çalışmayacağım 21 gün oluyor ( gideceğim günler 14-15-16-21-22-23-28-29-30 bu günler sadece eylül için )bilgisayar bölümüm ancak şuan hangi departman olduğunu söylemediler , çok soru sordum ama benim için gerçekten önemli kusura bakmayın

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
hocam 40 gün çalışmayacağım 21 gün oluyor ( gideceğim günler 14-15-16-21-22-23-28-29-30 bu günler sadece eylül için )bilgisayar bölümüm ancak şuan hangi departman olduğunu söylemediler , çok soru sordum ama benim için gerçekten önemli kusura bakmayın
Sorun değil hocam okul 9.unda başlamıştı fakat staj bizi 12 sinde yerleştirme yaptı. Çalıştığım gün kadar para aldım, 870 lira değilde o ay 1010 TL para aldığımı hatırlıyorum. Bilgisayar bölümü ise dediğim gibi sizi Bilgi İşleme verebilirler, staj arkadaşlarınız umarım iyi gelirde çok fazla yorulmazsınız. Benim staj arkadaşlarım işleri beceremediği için yarı işe ben gönderiliyordum, ama baya öğrendiğim şeyler oldu. O yüzden mutlu ayrıldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Sorun değil hocam okul 9.unda başlamıştı fakat staj bizi 12 sinde yerleştirme yaptı. Çalıştığım gün kadar para aldım, 870 lira değilde o ay 1010 TL para aldığımı hatırlıyorum. Bilgisayar bölümü ise dediğim gibi sizi Bilgi İşleme verebilirler, staj arkadaşlarınız umarım iyi gelirde çok fazla yorulmazsınız. Benim staj arkadaşlarım işleri beceremediği için yarı işe ben gönderiliyordum, ama baya öğrendiğim şeyler oldu. O yüzden mutlu ayrıldım.
hocam peki dağılım nasıl yani hep erkek ve stajermi var yoksa normal çalışanlar ile karışıkmıdır ? inşallah iyi bir ortam olur hocam sağolun :) <3 birde hocam işlerde ne yaptınız söylerseniz çok mutlu olurum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
hocam peki dağılım nasıl yani hep erkek ve stajermi var yoksa normal çalışanlar ile karışıkmıdır ? inşallah iyi bir ortam olur hocam sağolun :) <3
Bizim teknik serviste Erkek stajerler vardı, sonrasında Üniversiteli stajerler gelmişti. 2 tane kız 1 tane erkek. En azından ortam yumuşamıştı gelince. Ama işi beceremedikleri için azar işittiğim çok oldu yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Bizim teknik serviste Erkek stajerler vardı, sonrasında Üniversiteli stajerler gelmişti. 2 tane kız 1 tane erkek. En azından ortam yumuşamıştı gelince. Ama işi beceremedikleri için azar işittiğim çok oldu yapacak bir şey yok.
sizin için kötü olmuş hocam ama sizin ne suçunuz var onlar yapamıyor siz yapıyorsunuz siz azar işitiyosunuz bu arada yaptığınız işler nedir hocam basitmi yoksa zormu ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
sizin için kötü olmuş hocam ama sizin ne suçunuz var onlar yapamıyor siz yapıyorsunuz siz azar işitiyosunuz bu arada yaptığınız işler nedir hocam basitmi yoksa zormu ?
Hocam bir olay yaşamıştık bir kaç cihaz kütüphaneye getirecekti, staj arkadaşlarım adaptörünü koymayı unuttukları için azar işittik. Ben de karşı çıktım ben hepsini koydum kamera kayıtlarından izleyebiliriz dedim. Sonra olay kapandı felan felan.

Top Bottom