Neler Yeni

kan grubum değişmiş kanser belirtisi olabilir mi?

emircan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emircan Özdemir
Normalde A rh+ olan kan grubum yıllar sonra yaptırdığım test sonucunda A rh- olarak tespit edildi. Doktora randevu alıp bahsettim ilgilenmedi bile devlette çalışan doktorlar yani belki özelde olsaydı ilgilenirdi. Biraz araştırma yaptım kanser belirtisi olabilirmiş. Başına gelen var mI?

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
lappelduvide
Normalde A rh+ olan kan grubum yıllar sonra yaptırdığım test sonucunda A rh- olarak tespit edildi. Doktora randevu alıp bahsettim ilgilenmedi bile devlette çalışan doktorlar yani belki özelde olsaydı ilgilenirdi. Biraz araştırma yaptım kanser belirtisi olabilirmiş. Başına gelen var mI?
sırf bu soruyu sorabilmek için foruma üye olmuşsun belli ki çok endişelenmişsin haklı olarak doktor hekim tanıdık varsa onlardan bilgi rica etmen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

Tecrübeli bir biyolog olarak yanıtlayım bazı durumlarda geçici olarak kan grubu değişebilir 1 ay sonra tekrar test yaptırsan A Rh+ olarak görürsün endişelenecek bir durum yok✍️

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
Tecrübeli bir biyolog olarak yanıtlayım bazı durumlarda geçici olarak kan grubu değişebilir 1 ay sonra tekrar test yaptırsan A Rh+ olarak görürsün endişelenecek bir durum yok✍️
TRUMP BABA O NASIL OLUYOR ŞİMDİ BU ADAMA KAN LAZIM OLSA HANGİSİNDEN ALACAK?

olympus1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anonim Anonim
Okuyunca aklıma lösemi veya kan hastalıkları geldi. Hiç bekletmeden git check up yaptır.

Shourd

80+ Gold
en mantıklsıı farklı bi devlet hastanesine git yani bişi olsada olmasada en azından için rahat olur ve google yazıp araştırdım deme küçükken başım ağrıyor diye googleye yazmıştım beyin kanaması geçiriyor olabilirsin demişti 2 saat ağlamıştım .d

emircan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emircan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en mantıklsıı farklı bi devlet hastanesine git yani bişi olsada olmasada en azından için rahat olur ve google yazıp araştırdım deme küçükken başım ağrıyor diye googleye yazmıştım beyin kanaması geçiriyor olabilirsin demişti 2 saat ağlamıştım .d
gittim kan verdim sonucunu göstermek için 3 saat bekledim bazı değerler hafif yüksek olmasına ragmen sallamadı bile ilaç yazacak durum yok dedi gönderdi. iç hastalıklarına gittim ben.

Shourd

80+ Gold
gittim kan verdim sonucunu göstermek için 3 saat bekledim bazı değerler hafif yüksek olmasına ragmen sallamadı bile ilaç yazacak durum yok dedi gönderdi. iç hastalıklarına gittim ben.
bence çok düşünme dediğim gibi için rahat etmiyorsa git kanser gibi bişi olsan direkt müdahale ediceklerini yada söyliceklerini düşünüyorum

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe Doğmuş
küçükken 0rh pozitif diye biliyordum bi ara kanla ilgili bütün testleri yapayım dedim 0rh negatif çıktım. bu kan alanınn hatası yada başkasının hatası olabilir mi? çok takmamıştımda.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
forumdan gelen cevaplarla sadece ıcını rahatlatırsın ya da ıcını karartırsın acılınden bır hekıme muane ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,401
Üyeler
163,308
Son üye
urtlkpo987
Top Bottom