zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 704
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam amerika zaten hayalim ortamı çok seviyorum kanda tercih etmemde ki sebeplerden biri internette ki nyc metro videoları çeteler gibi durumlar biraz isteği azalttı kanada da amerikaya benziyor ortamı o yüzden tercih ettim ablanız nerede okudu tam olarak ortamı nasıldı hangi bölüme gitti benim gideceğim bölüm bilgisayar programcılığı düşündüm zaten lisede bunları görüyordum oradada yabancılık çekmem diye tercih ettim farklı bölüm olursada olur yeter ki orada yaşayayım 6 yıl olması da bana göre iyi aslında ne kadar uzun sürerse o kadar iyi hem yaşamış olurum hem işimi yaparım hem uzun süre olunca vatandaşlık yolu açılır bu ülkeden kurtulmak istiyorum çünkü yoksa okumaya burdada okurum ama burada verilen değerler çalışma koşulları verilen ücretler hayallerimi yaşatamayacağı için vakit kaybetmeden bu ülkeden gitmek istiyorum üniversitede bu olayı kolaylaştırması için rolü büyük bendehocam çilekeşli ama ucuz uçak bileti 1000$ falan ablam şuan 1 odada kalıyor 650$ onun kirası var sende öyle yaşayabilirsin bayağı nyc'yede yakın
şimdi ablamın durumu özel bi durum çünkü 3 yıl okudu burada ama bazı dersleri orada almalarını istiyorlar o yüzden extradan okuyor buna dikkat ederek sizde okuyun , ama totalde 7k falan ödüyor ( dediğim gibi kredi sistemi var , belki sizde yıllık 7k ödersiniz ama 6 yıl okursunuz vs. Aslında üniversitelerin koçları var istersen onlara bi danış sor )
Barınma olarak yurt önermiş olabilir ama kendi yemeğimi , temizliğimi yaparım diyorsanız odaya çıkmak daha mantıklı ( yurttada kendin yapıyorsun ama ev , oda ortamı daha relax )