Neler Yeni

Çözüldü✓ Kapıda ödeme yöntemini yurt içi bireysel müşteri için yapıyor mu?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Merhaba arkadaşlar

bilgisayarı parça parça satıyorum netten ,birisi çıktı şöyle bişi teklif etti parçaları kapıda ödeme ile almak istediğini söyledi

yurt içi kargoya gidip kapıda ödeme karşı ödemeli diyecekmişim kargocu parayı aldıktan sonra +10 k teslim ediyormuş parçaları

sizce böyle bişey mümkün mü bireysel müşteri için ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Merhaba arkadaşlar

bilgisayarı parça parça satıyorum netten ,birisi çıktı şöyle bişi teklif etti parçaları kapıda ödeme ile almak istediğini söyledi

yurt içi kargoya gidip kapıda ödeme karşı ödemeli diyecekmişim kargocu parayı aldıktan sonra +10 k teslim ediyormuş parçaları

Satışı yapılan ürünün, Yurtiçi Kargo tarafından alıcısına ulaştırılması ve teslimat anında, ürün bedelinin, alıcıdan tahsilatının yapılıp gönderene aktarıldığı hizmettir. Yurtiçi Kargo satışını yaptığınız ürünleriniz için kapıda dilerseniz nakit dilerseniz de kredi kartı ile tahsilat yapmaktadır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satışı yapılan ürünün, Yurtiçi Kargo tarafından alıcısına ulaştırılması ve teslimat anında, ürün bedelinin, alıcıdan tahsilatının yapılıp gönderene aktarıldığı hizmettir. Yurtiçi Kargo satışını yaptığınız ürünleriniz için kapıda dilerseniz nakit dilerseniz de kredi kartı ile tahsilat yapmaktadır
Tüm E-Ticaret siteleri, Tamir – Bakım servisleri, Tele-marketing ve tüm uzaktan satış yapan firmalar, malını satmak isteyen ancak malın bedelini almadan teslim etmek istemeyen tüm firmalar bu hizmetimizi kullanabilir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Merhaba arkadaşlar

Hocam arkadaş yazmış,yinede almak isteyen kişiye nakit mi kredi kartı mı diye sorun.Büyük ihtimal kargo şirketi sadece kredi kartı kabul eder,nakit gibi riskli bir yönteme başvurmaz.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar

Bireysel müşteriler için bu hizmet yok diye biliyorum. Önceki mesajda yazan bilgide de zaten bireysel müşteri yazmıyor.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arkadaş yazmış,yinede almak isteyen kişiye nakit mi kredi kartı mı diye sorun.Büyük ihtimal kargo şirketi sadece kredi kartı kabul eder,nakit gibi riskli bir yönteme başvurmaz.
Maaşı yatacakmış maaş kartı ile yapacak, bu yöntemi sıradan standart bi müşteri yapabiliyor dimi illa firma Vs olmasına gerek yok, sonra ben parayı nasıl alıcam şubeye gidip mi yatıracaklar yoksa benim ibanı mı alıyorlar acaba eft şeklinde yatırmış olacak alıcı

kargoyu aramış böyle demişler..

IMG_20220312_203726.jpg

Sitede de sözleşmeli müşteri ler kullanır yazıyor bilemedim

Son düzenleme:

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maaşı yatacakmış maaş kartı ile yapacak, bu yöntemi sıradan standart bi müşteri yapabiliyor dimi illa firma Vs olmasına gerek yok, sonra ben parayı nasıl alıcam şubeye gidip mi yatıracaklar yoksa benim ibanı mı alıyorlar acaba eft şeklinde yatırmış olacak alıcı

kargoyu aramış böyle demişler..

Alıntıyı görüntüle

Sitede de sözleşmeli müşteri ler kullanır yazıyor bilemedim
Sitede yazan geçerlidir. PTT harici bireysel müşteri kapıda ödeme olarak gönderim yapamıyor.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitede yazan geçerlidir. PTT harici bireysel müşteri kapıda ödeme olarak gönderim yapamıyor.
E müşteri hizmetlerini aramış bireysel olarak diye sormuş onlar da yapabilir demiş , en iyisi şubeye gidince sorayım ben bunu

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
PTTde sadece firmalar kapıda ödemeyle gönderebiliyor. Diğerlerinde durum nasıl bilmiyorum ama bence sormanıza bile gerek yok bu yöntemle satış yapmayın. Ya ön ödemeli alsın ya da elden alsın. Böyle teklif verenlere de itibar etmeyin. Siz satıcısınız kendinizi her türlü garantiye almak durumundasınız.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
aynen öyleymiş sadece vergi levhası olan müşteriler için bu hizmet gidip başvuru Vs yapıyormuşsun, yoldan geçen biri kullanamıyor muş bu sistemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,024
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom