Karamanda inanılmaz cinayet

İnanılmaz ötesi. Bir de öldürüp sigara içiyor. Biz GTA'da böyle yapardık. Adamı kesip sonra telefonda selfie alırdık eğlencesine.
İnanılmaz görüntü yani. Kurban, katili bıçaklamaya çalışıyor ama katil de karşılık olarak silahı çekip ateş açıyor.
Bu çağda size bir tavsiye.
Karşınızdakini ciddiye almayan geçiştirme cevap verin ama verdiğiniz cevap karşı tarafı ciddi olarak evet algılasın.
Kısacana o dengeyi sağlayın gitsin.
2-Büyük insanlarla tartışmayın cidden.
Haksız çıkıyorsunuz hep

Silahı çekip vuran adam haksızsa bile artık haklı duruma düştü. Bana bıçakla saldırdı bende kendimi korudum diyecek zaten kamera görüntüleri de var. Eğer silah da kaçak silah değilse temize çıkar direk diye düşünmekteyim

Silahı çekip vuran adam haksızsa bile artık haklı duruma düştü. Bana bıçakla saldırdı bende kendimi korudum diyecek zaten kamera görüntüleri de var. Eğer silah da kaçak silah değilse temize çıkar direk diye düşünmekteyim
Temize çıkamaz. Adamın son 2 mermisi öldürme mermisi. Ayrıca önünde dövüştükleri esnafın da kamera görüntüleri varsa bu adam hayatını hapiste yaşayacak eğer Anayasaya hakim, elini vicdanına koyan birisiyse.

Bu soğukkanlılık falan değil arkadaşlar.Bir insanın böyle bir şey yapması için psikolojisinin alt üst olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma ghostun olumu geldi.
Sheppard da sigara içiyordu sanırım değil mi?

Bir psikopatın işlediği suçu tüm ülkeye mal etmek büyük hata olur.

Geri