Arkadaşlar ben zamanında pek fazla oyun oynamış birisi değilim. Daha doğrusu genelde belirli oyunlara takılırdım, farklı bir oyun yelpazem yoktur. Oynadığım oyunlar GTA serileri, Metin 2, NFS serileri, MC, yani hep aşırı bilindik ve bir süre sonra sıkan oyunlardı (bu benim şahsi görüşüm). Sistemin çok fazla iyi olmamasına karşın oyun alacak bütçemin maalesef olmadığını söylemek isterim. Ücretsiz şu boş zamanlarda can sıkıntımı giderecek oyun tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
Not: Hertürlü oyun önerisine açığım benim gibi oyun arayışında olan insanlar da şu an oynadıkları oyunları yazarsa başka arkadaşlarda faydalanmış olabilir.
Sistemim:HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Aşırı derece ısınma yapan ve çok yüksek kaliteli olmayan bir sistem tavsiyeleriniz buna göre olursa sevinirim.
Not: Hertürlü oyun önerisine açığım benim gibi oyun arayışında olan insanlar da şu an oynadıkları oyunları yazarsa başka arkadaşlarda faydalanmış olabilir.
Sistemim:HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Aşırı derece ısınma yapan ve çok yüksek kaliteli olmayan bir sistem tavsiyeleriniz buna göre olursa sevinirim.