Ekonomi hariç her şey çok iyi maske takmak güzel iyiki korona var(benim açımdan) linçlemeyinbu konuda bir yazı yazmam lazım yardımcı olup fikirlerini belirtirseniz çok sevinirim
Ne?maske takmak güzel
Benim için güzel yani insanlarla yanyanayım hergün tükürük,öksürük vb gelmiyor
Karantina sürecinde hafta sonu dışında evde durmadım bu yüzden pek karantina havasına giremedim fakat pisikolojik olarak çok etkilendim kendim market çalışanıyım ve ilk karantina gecesi yaşadığımız o arbede ve mücadele halen aklımda insanlar bir anda saldırdı ve ne buldularsa aldılar alamayanlar küfürleşmeye ve saldırmaya başladılar çok korkutucu bir geceydi hiç boş olduğunu görmediğim bakliyat 40dk içinde sıfıra inmişti bile. İleriki karantina günlerine gelirsek yani çektiğim fullün sayısını sayamadım o derece neyseki o dönemde araba ile işe gidip geliyordum bu bana kolaylık sağlamıştı yoksa daha kotu olacaktı büyük ihtimalle şuan da devam ediyorum gerçi ama rahatladık artık tek sorunumuz maskesiz gezen yada maskesinin burnunun altina alanlar onlara çok sinirleniyorum fakat elden bir şey gelmiyor birşeyler söylesem müşteriye savunma alırlar müşteri haklıdır diye şuana kadar 2 defa aldılar 3.de atıcaklar neyseki 4 Ekim'de ben çıkıyorum da kurtuluyorum.bu konuda bir yazı yazmam lazım yardımcı olup fikirlerini belirtirseniz çok sevinirim
bundan sonra yolda çinli turist görürsem dövmeyi düşünüyorum ayrıca maske takılması lazım ama çok boğuyor birde uzaktan eğitimden bişi anlayan büyücüdürbu konuda bir yazı yazmam lazım yardımcı olup fikirlerini belirtirseniz çok sevinirim