Neler Yeni

Karantinaya Alınan Sınıfın 2 Hafta Online Ders Görmesi

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
dostlar sınıfımızda 2 kişide pozitif çıktığı için sınıf karantinaya alındı ve 2 hafta online eğitim görüleceği söylendi fakat online eğitimde topluca şikayetçiyiz,verimli olmuyor.
kulaktan duymalara göre test yaptırıp negatif çıkan öğrenciler 1 hafta sonra okula gidebiliyor diye algı var.Bunun yazılı bir doğrulaması var mı yoksa bütün sınıf 14 gün boyunca karantinada kalmak zorunda mı?
Teşekkürler.

Erda Yıldırım

80+ Gold
g
dostlar sınıfımızda 2 kişide pozitif çıktığı için sınıf karantinaya alındı ve 2 hafta online eğitim görüleceği söylendi fakat online eğitimde topluca şikayetçiyiz,verimli olmuyor.
kulaktan duymalara göre test yaptırıp negatif çıkan öğrenciler 1 hafta sonra okula gidebiliyor diye algı var.Bunun yazılı bir doğrulaması var mı yoksa bütün sınıf 14 gün boyunca karantinada kalmak zorunda mı?
Teşekkürler.
okula gidemezsiniz 2 hafta boyunca
ama youtube'dan falan destek alarak tamamlarsın

Anonim im

80+
bizde suan karantınadayız gercekten hiç verimli olmuyor, 5 gun gecti fakat hiçbir sey ogrenemedım derslerden

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g

okula gidemezsiniz 2 hafta boyunca
ama youtube'dan falan destek alarak tamamlarsın
zaten şuan derse yok yazılmamak için giriyorum sesi kapatıyorum,kendimce çalışıyorum ve daha çok şey öğreniyorum

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Teşekkürler.
evet zorunda biz şuan karantinadayız

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar Biz Üniversitede dahi Hibridiz, 4 Ders varsa 1 yada 2 ders uzaktan eğitim. Secmelilerde (suanda) Uzakta. Tamam tabii ki uzaktan eğitim zor Bunun icin kayıt alıp tekrar tekrar izleyebilir, Ücretsiz veya Ücretli sitelerden ek takviye alabilirsiniz.

Top Bottom