Karantinaya Alınan Sınıfın 2 Hafta Online Ders Görmesi

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
dostlar sınıfımızda 2 kişide pozitif çıktığı için sınıf karantinaya alındı ve 2 hafta online eğitim görüleceği söylendi fakat online eğitimde topluca şikayetçiyiz,verimli olmuyor.
kulaktan duymalara göre test yaptırıp negatif çıkan öğrenciler 1 hafta sonra okula gidebiliyor diye algı var.Bunun yazılı bir doğrulaması var mı yoksa bütün sınıf 14 gün boyunca karantinada kalmak zorunda mı?
Teşekkürler.

g
dostlar sınıfımızda 2 kişide pozitif çıktığı için sınıf karantinaya alındı ve 2 hafta online eğitim görüleceği söylendi fakat online eğitimde topluca şikayetçiyiz,verimli olmuyor.
kulaktan duymalara göre test yaptırıp negatif çıkan öğrenciler 1 hafta sonra okula gidebiliyor diye algı var.Bunun yazılı bir doğrulaması var mı yoksa bütün sınıf 14 gün boyunca karantinada kalmak zorunda mı?
Teşekkürler.
okula gidemezsiniz 2 hafta boyunca
ama youtube'dan falan destek alarak tamamlarsın

bizde suan karantınadayız gercekten hiç verimli olmuyor, 5 gun gecti fakat hiçbir sey ogrenemedım derslerden

g

okula gidemezsiniz 2 hafta boyunca
ama youtube'dan falan destek alarak tamamlarsın
zaten şuan derse yok yazılmamak için giriyorum sesi kapatıyorum,kendimce çalışıyorum ve daha çok şey öğreniyorum

Teşekkürler.
evet zorunda biz şuan karantinadayız

Arkadaşlar Biz Üniversitede dahi Hibridiz, 4 Ders varsa 1 yada 2 ders uzaktan eğitim. Secmelilerde (suanda) Uzakta. Tamam tabii ki uzaktan eğitim zor Bunun icin kayıt alıp tekrar tekrar izleyebilir, Ücretsiz veya Ücretli sitelerden ek takviye alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,450
Üyeler
185,729
Son üye
infaz
Geri