Führer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Adolf Hitler
- İlgilendiği Kategoriler
- Tarihi roman okumak, hoi4 oynamak, kavgam kitabının ikinci serisini yazmak
Arkadaşlar almayı düşündüğüm bilgisayar acer nitro 5 modelinin amd ryzen 5 4600h işlemcisi olan ürünü. Bu ürünün birkaç tane yan şeması var ve ben bunları seçerken ikilemde kaldım sizce gtx 1650ti 60hz olan modelimi yoksa gtx 1650 144hz olan modelini mi almak daha mantıklı lütfen yardım edin.
Diğer parçalar ise neredeyse aynı (ayrıca 1650ti olan bilgisayarın 256gb daha fazla ssd kapasitesi var ama ssd çok önemli değil şuanlık benim işimi 256 gb da görür, görmez ise ilerde arttırma yaparım) sadece bu ikilemde kaldım sizce hangisi daha mantıklı performansa odaklanıp ekran kartını mı yüksek tutmak (yani gtx 1650 ti olan ürünü almak) yoksa ekrandaki görüntünün kalitesine odaklanıp ekranı 144hz olanı mı almak?
Diğer parçalar ise neredeyse aynı (ayrıca 1650ti olan bilgisayarın 256gb daha fazla ssd kapasitesi var ama ssd çok önemli değil şuanlık benim işimi 256 gb da görür, görmez ise ilerde arttırma yaparım) sadece bu ikilemde kaldım sizce hangisi daha mantıklı performansa odaklanıp ekran kartını mı yüksek tutmak (yani gtx 1650 ti olan ürünü almak) yoksa ekrandaki görüntünün kalitesine odaklanıp ekranı 144hz olanı mı almak?