Neler Yeni

Kardeşim hakkında şikayette bulunabilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç Emre
Kardeşim (artık demek istemiyorum) kendisi beni kışkırtarak benim sinirimi kullanıyor ve aileme ben suçluymuşum gibi gösteriyor ve sürekli azar işitiyorum. 1-2 yıldır böyle en son kardeşimin kolunu hafif çevirdim diye beni polise vermekle uyardılar. Ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? Psikologa mı gidiyim şikayette mi bulunayım ya da 2 sene daha sabrediyim (ben 16 yaşındayım) (şahıs 12 yaşında)

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Deepfake ile kardeşinin yapmadığı şeylerin videosunu yap ✍️✍️ empati kurar en azından (basit şeyler yap ABARTMA)

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
Kardeşim (artık demek istemiyorum) kendisi beni kışkırtarak benim sinirimi kullanıyor ve aileme ben suçluymuşum gibi gösteriyor ve sürekli azar işitiyorum. 1-2 yıldır böyle en son kardeşimin kolunu hafif çevirdim diye beni polise vermekle uyardılar. Ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? Psikologa mı gidiyim şikayette mi bulunayım ya da 2 sene daha sabrediyim (ben 16 yaşındayım) (şahıs 12 yaşında)
KNK ben ailemle yüksek dozlu çatşımaya girdim bişey olmuo suç duyurunda bulunsan aynı eve hapsı şikayetini çekersen kendin cezaevine girersin karşı traraf çekmez ise.

Top Bottom