hocam 6bine çok kötü bilgisayarlar var bence bütçeyi artırınBütçe 6 arkadaşlar sadece roblox ve Minecraft tarzı takılır zaten yaşı 10 fazla anlamaz FPS olaylarından. Önerilerinizi bekliyorum bu bütçede eğer yok olmaz bu bütçede derseniz daha çıkarım.
Bütçe 6 arkadaşlar sadece roblox ve Minecraft tarzı takılır zaten yaşı 10 fazla anlamaz FPS olaylarından. Önerilerinizi bekliyorum bu bütçede eğer yok olmaz bu bütçede derseniz daha çıkarım.
valla helal olsun hocam
Ben satıyorum, söylediğin oyunları rahatlıkla kaldırır.
Bence tek amacı bunlarsa xbox series s al. Pc den çok daha iyi. Cs valo vs giremez ama çoğu oyunu rahatlıkla oynarBütçe 6 arkadaşlar sadece roblox ve Minecraft tarzı takılır zaten yaşı 10 fazla anlamaz FPS olaylarından. Önerilerinizi bekliyorum bu bütçede eğer yok olmaz bu bütçede derseniz daha çıkarım.
Hocam çok üstünde bütçeninBence tek amacı bunlarsa xbox series s al. Pc den çok daha iyi. Cs valo vs giremez ama çoğu oyunu rahatlıkla oynar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Series s kullanıyorum. Merak ettiğin şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım
Dostum tek kollu 2. eller 7k civarına bulunuyordu.Hocam çok üstünde bütçenin
10k ya ben 3 kollu aldım. Nerden bakıyorsun öyleHocam baktım 11 10 civarı
Hocam vallahi sahibinden üzerinden baktım. Peki madem öyle ben bilmiyorum nedir bu Xbox series s. Ne oyunlar var istediği ouynlar varmı yani beraber Co op oyunlar oynayacağız stardew valley farming sim19 gibi gibi10k ya ben 3 kollu aldım. Nerden bakıyorsun öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi baktım 8 k ya kadar 50-60 tane ilan gördüm
Roblox, stardew valley, minecraft , farming sim19 var. 4 ünüde oynayabilirsin. Hepsinide rahatlıkla kasma donma olmadan oynarsın. Ssd si sayesinde hızlıca açılır. Hafızası 360 gb. Bu fiyata aynı performansı veren laptop bulamazsın. Bence kesinlikle tercih etmen gereken xbox series s. Co op oyunlarda beraber oynamak için cross play var mı bakmak lazım. Yani siz beraber oynamanız için cross play lazım. Bazı oyunlarda var bazılarında yok. Onuda araştırırsınHocam vallahi sahibinden üzerinden baktım. Peki madem öyle ben bilmiyorum nedir bu Xbox series s. Ne oyunlar var istediği ouynlar varmı yani beraber Co op oyunlar oynayacağız stardew valley farming sim19 gibi gibi