BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Roblox
birçok roblox oynayan tanıdım ve çoğu annesinin kartından gizlice oyun parası alıyordu önermemRoblox
LOL (erken olgunlaşma)7 yaşında ki kardeşim için oyun önerisi istiyorum. Biraz aksiyonlu oyunlar istiyor.
Evet, minecraft var pc de. Oynuyor onu, subnatiuca mı ne onu kuruyorum şu an. Abzu da kurarım, bi de ara sıra aksiyonlu gta4 gibi şeyler oynatırım fazlasıyla yeter.Daha küçük, çok aksiyonlu şeyler oynatma. Minecraft en uygun oyunlardan birisi. Yapılabilecek aşırı fazla şey var. Hem zaman geçirir hem de az da olsa hayal gücünü geliştirir.
Vay bebirçok roblox oynayan tanıdım ve çoğu annesinin kartından gizlice oyun parası alıyordu önermem
çocuğun düğün sahnesini kaldırabileceğine emin misin ?Evet, minecraft var pc de. Oynuyor onu, subnatiuca mı ne onu kuruyorum şu an. Abzu da kurarım, bi de ara sıra aksiyonlu gta4 gibi şeyler oynatırım fazlasıyla yeter.
ne oynatırsan oynat gta v oynatma 7 yada 8 yaşında ayakkabıcı diye topuklu ayakkabıya gidip kadına 40 dolar verdim bana ayakkabı vereceğini sanıyordum sonrasında içeri bir odaya girince oyunu kapattımEvet, minecraft var pc de. Oynuyor onu, subnatiuca mı ne onu kuruyorum şu an. Abzu da kurarım, bi de ara sıra aksiyonlu gta4 gibi şeyler oynatırım fazlasıyla yeter.
Warband? Cinsel içerik yok adam keser durur.7 yaşında ki kardeşim için oyun önerisi istiyorum. Biraz aksiyonlu oyunlar istiyor.