Yasin Çınar
80+ Bronze
Büyük ihtimalle disipline gider kopya çekmekten bile disiplin yiyorsun sigaradan uzaklaştırma bile alırsın bence.
memur olabilir diye biliyorum sıkıntı olmazHocam peki gerçekten memur falan olmasına engel olur mu?Ben zaten ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum fakat babam öğrenirse evde kıyamet kopar.Lisedeyken ben de yakalanmıştım biliyorum o duyguyu aynısını yaşamasa yeter.
Bende bugun kizlar soyunma odasinda yakalandim sigaradan degil orada ne isim oldugu icin azarladilarLise 1 e giden bir kardeşim var bugün tuvalette ilk sigarasını içerken yakalanmış eve ağlayarak geldi.Hocalar tutanak falan yazmış ne yazdılar dedim tarihi olayları isimlerini falan yazmış.Velilerini arayacaklarını söylemiş annemin olaydan haberi yok sanırım çünkü olsaydı beni babamı falan arardı beni arardı.Babamı bilmiyorum onun akıbeti akşam belli olacak çocuğun velisi sistemde kim onu görebiliyor muyuz acaba?Eğer annemse babama söylemez ikna ederim.Bir de okula çağırırlarsa ben gidebilir miyim yoksa illa anne veya babanın mı gitmesi lazım?Komik ama memur olamam diye ağlıyor şuan hala nasıl bir yol izlememiz lazım acaba?
harbi ne işin vardıBende bugun kizlar soyunma odasinda yakalandim sigaradan degil orada ne isim oldugu icin azarladilar
genellikle dönem sonu yırtıp atıyorlar yani onu oturup sisteme işlemesi gerek ve çoğu hoca uğraşmıyor büyük ihtimalle göz korkutmak için yapmıştır, bu genç yaşında kendine zarar vermesin bir büyüğü olarak karşına çek güzel bir üslüpla anlat .Lise 1 e giden bir kardeşim var bugün tuvalette ilk sigarasını içerken yakalanmış eve ağlayarak geldi.Hocalar tutanak falan yazmış ne yazdılar dedim tarihi olayları isimlerini falan yazmış.Velilerini arayacaklarını söylemiş annemin olaydan haberi yok sanırım çünkü olsaydı beni babamı falan arardı beni arardı.Babamı bilmiyorum onun akıbeti akşam belli olacak çocuğun velisi sistemde kim onu görebiliyor muyuz acaba?Eğer annemse babama söylemez ikna ederim.Bir de okula çağırırlarsa ben gidebilir miyim yoksa illa anne veya babanın mı gitmesi lazım?Komik ama memur olamam diye ağlıyor şuan hala nasıl bir yol izlememiz lazım acaba?
Sigara idari para cezası diye geçiyor bir şey olmazLise 1 e giden bir kardeşim var bugün tuvalette ilk sigarasını içerken yakalanmış eve ağlayarak geldi.Hocalar tutanak falan yazmış ne yazdılar dedim tarihi olayları isimlerini falan yazmış.Velilerini arayacaklarını söylemiş annemin olaydan haberi yok sanırım çünkü olsaydı beni babamı falan arardı beni arardı.Babamı bilmiyorum onun akıbeti akşam belli olacak çocuğun velisi sistemde kim onu görebiliyor muyuz acaba?Eğer annemse babama söylemez ikna ederim.Bir de okula çağırırlarsa ben gidebilir miyim yoksa illa anne veya babanın mı gitmesi lazım?Komik ama memur olamam diye ağlıyor şuan hala nasıl bir yol izlememiz lazım acaba?
Çekimde miydinBende bugun kizlar soyunma odasinda yakalandim sigaradan degil orada ne isim oldugu icin azarladilar
Sigara iciyodumharbi ne işin vardı
YokÇekimde miydin
Ben cektim konuştum zaten korkmuş çocuk içmez bida da babamlar böylr iyi konuşmaz iştegenellikle dönem sonu yırtıp atıyorlar yani onu oturup sisteme işlemesi gerek ve çoğu hoca uğraşmıyor büyük ihtimalle göz korkutmak için yapmıştır, bu genç yaşında kendine zarar vermesin bir büyüğü olarak karşına çek güzel bir üslüpla anlat .