Neler Yeni

Kardeşim tlou 2 oynıyabilirmi

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selamlar. Yakın zamanda kardeşime ps4 aldık. Kendisi tlou 2 oynamak istiyor. Oyunun kendisi bilsemde benim ilgimi çekmediği için oynamadım yada izlemedim. Oyunda çok fazla gerilim Ve jumpscare gibi öğeler olduğunu duydum. Açıkçası izin verip vermemek arasında çok kaldım. Sizce kardeşim benimle yanımda olmak şartıyla tlou 2 oynuyabilirmi. Çok fazla Korkarmı

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
yaşı kaç
yanındaysan sorun olmaz bence
öhöm sahneleri geçmeniz lazım ama öhö öhö

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Selamlar. Yakın zamanda kardeşime ps4 aldık. Kendisi tlou 2 oynamak istiyor. Oyunun kendisi bilsemde benim ilgimi çekmediği için oynamadım yada izlemedim. Oyunda çok fazla gerilim Ve jumpscare gibi öğeler olduğunu duydum. Açıkçası izin verip vermemek arasında çok kaldım. Sizce kardeşim benimle yanımda olmak şartıyla tlou 2 oynuyabilirmi. Çok fazla Korkarmı
Kardeşin için pek uygun olduğunu düşünmüyorum. JumpScare haricinde oldukça kan ve şiddet sahnesi de var.
Bir de 🌈 tarzı şeyler var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam müneccimim yaşı 9. Hayır oynamasın.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Oynamasını tavsiye etmem. Eşcinsellikten tut ağır küfüre, çok ağır şiddete, kendisi için korkunç olabilecek bir çok şeye kadar her şeyi barındıran bir oyun.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Yaşı kaç bir de last of us Pp si kullanıyorsun.
Yaşı kaç bir de last of us Pp si kullanıyorsun.
Hocam kardeşim yapmış 😳
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka şaka 😄. İnternette araştırırken denk geldi. görüp değiştirdim. Ayrıca last of us ı da severim. Yazıda ilgimi çekmediğimi yazmışım ama daha çok yakın zamana kadar ps sahibi olmadım demek istemiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,161
Üyeler
165,295
Son üye
myavas
Top Bottom