kardiyo yaptıkça başlayan karın bölgesindeki ağrı

PİŞMANIM

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,855
kardiyoya başladım son birkaç gündür
ve şuan dokunduğumda six packların olacağı bölgeye dokunduğumda hafiften bi acı hissediyorum
acı dediğim bacak gününde yaşadığımız ağrının 5de1i falan yani sağlıksal bi olumsuz tarafı olduğunu düşünmüyorum
bu durumu yağ yaktığıma bağlayabilir miyim?
koşu bandında koşuyorum bu arada kardiyo olarak
antrenmandan sonra 20dk kadar

kardiyoya başladım son birkaç gündür
ve şuan dokunduğumda six packların olacağı bölgeye dokunduğumda hafiften bi acı hissediyorum
acı dediğim bacak gününde yaşadığımız ağrının 5de1i falan yani sağlıksal bi olumsuz tarafı olduğunu düşünmüyorum
bu durumu yağ yaktığıma bağlayabilir miyim?
Hocam sizin durum iyi, ben koşu yaparken ilk başta kusacakmis gibi oluyordum sonra acı hissettim kendime acı yok Rocky acı yok dedim öyle işte devam ettik buralara geldik

İdolum

Yağ yaktığından ziyade spora yeni başladığın için vücudun hamlamış, 4-5 gün içerisinde geçecektir. Ancak bu durumun üstüne gider spor yapmaya devam ederseniz daha kısa sürede bu ağrıdan kurtulabilirsiniz. (1-2 gün)

Yağ yaktığından ziyade spora yeni başladığın için vücudun hamlamış, 4-5 gün içerisinde geçecektir. Ancak bu durumun üstüne gider spor yapmaya devam ederseniz daha kısa sürede bu ağrıdan kurtulabilirsiniz. (1-2 gün)
spora yeni başlamadım
yaklaşık 2 aydır fitness yapıyorum fakat kaslar belli olmadığı için yağ yakmaya çalışıyorum o yüzden kardiyoya başladım

spora yeni başlamadım
yaklaşık 2 aydır fitness yapıyorum fakat kaslar belli olmadığı için yağ yakmaya çalışıyorum o yüzden kardiyoya başladım
Düz koşu yaparak yağ zor yakarsın, normal vücut çalışmalarının bitiminde hit antrenmanı yaparsan daha hızlı yağ yakabilirsin. Ek olarak gittiğin salonda crossfit bölümü bulunuyorsa yağ yakmaya birebir..

181 boy 83 kilo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz koşu yaparak yağ zor yakarsın, normal vücut çalışmalarının bitiminde hit antrenmanı yaparsan daha hızlı yağ yakabilirsin. Ek olarak gittiğin salonda crossfit bölümü bulunuyorsa yağ yakmaya birebir..
hocam yazının sonuna ekledim zaten
ağırlık antrenmanından hemen sonra yapıyorum kardiyoyu 20dk kadar koşu şeklinde
ilçede olduğum için çok gelişmiş fitness salonları yok
crossfit bölümünü geç deadlift yapılabilecek bir yer bile yok salonda
teşekkürler iyi geceler

181 boy 83 kilo
Kilo iyi stabil tutarsan daha iyi olur kardiyo ziyade tabi vücuda bağlı jimnastik ve ağırlık işinize daha çok yarar yürüyüş tavsiye ediyorum işin içine girdikçe kendi yolunu belirlersin zaten

Ağırlık çalış hem yağdan gider hem de kas kazancı olur

Hocam ilk günden adamı bayiltmayalim crossfid için direnç önemli önce kendini tanışın arkadaş birkaç ay

Kilo iyi stabil tutarsan daha iyi olur kardiyo zayitlatie tabi vücuda bağlı jimnastik ve ağırlık işinize daha çok yarar yürüyüş tavsiye ediyorum işin içine girdikçe kendi yolunu belirlersin zaten
kilo sabit kalacak
sadece yağdan verip verdiğim kiloları da geri kazanıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse konudan çok sapıldı
herkese iyi geceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,578
Üyeler
185,286