Neler Yeni

Kargo dan anlayan beyler doluşun.

Bizde zwilling bardaklar gönderiyoruz. Cam ürünler gönderiyoruz. Çare daha kalın paketleme. Masraf artıyor ama fiyat rekabet edebileceğimiz kadar eklenti yapıyoruz. Havalı patpatlar işinizi görecektir.
Örnek :
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşamış olduğunuz durum gerçekten kötü olmuş 300 500 lira kazanacağım diye bir paletteki mallara zarar verip üstüne birde fatura kesilmesi çok kötü olmuş ticaretten soğutur bu. Gerekirse bu air patpatlardan iki kat sarabilirsiniz.

25 Desi nasıl 600₺ ? Trendyol anlaşmalı platform anlaşmalı gönderdiğiniz zaman 210₺ gibi bir rakam çıkıyor. Cari anlaşma ile göndersen bile bu kadar tutmaz
MNG cari anlaşma yaptık hocam 600 lira fiyat verdi trenyolun kendisi ile gönderdiğimizde bilerek fazla kesiyorlar desiyi

Valla bizim yılların verdiği samimiyet olduğu için ben mail atıyorum kodu yazıyorum şu şekilde kod-desi diye ne yazarsam onu kesiyorlar. Nizami yazmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Ama dediğim gibi Trendyol anlaşmalı fiyatlar cari fiyatlardan daha uygun her şartta.

MNG cari anlaşma yaptık hocam 600 lira fiyat verdi trenyolun kendisi ile gönderdiğimizde bilerek fazla kesiyorlar desiyi

Valla bizim yılların verdiği samimiyet olduğu için ben mail atıyorum kodu yazıyorum şu şekilde kod-desi diye ne yazarsam onu kesiyorlar. Nizami yazmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Ama dediğim gibi Trendyol anlaşmalı fiyatlar cari fiyatlardan daha uygun her şartta.
Trendyol dan kim ile maillesiyorsunuz bilgi alabilir miyim buz muhattap bulamadik

Ne için istiyorsunuz hocam ? Eğer sizin bölgenizdeki şube desileri doğru kesmiyor ise buna itiraz edebiliyorsunuz.

Eğer Trendyol anlaşması ile göndermek istiyorsanız bunu canlı destek ile konuşup geçebiliyorsunuz.

Bu Fiyatlar KDV hariç Trendyol kargo fiyatlarıdır.

Trendyol dan kim ile maillesiyorsunuz bilgi alabilir miyim buz muhattap bulamadik

Yarın bakıcam teşekkürler

Beyler bahsettiğim paketi buldum bana bundan lazım bunun adı ney ve nerde satılıyor kutuları bunun içine koyup yollamak istiyoruz.

WhatsApp Image 2024-03-29 at 4.06.11 PM (1).jpeg

Hocam seker poseti/torbasi yazarsaniz buna benzer seyler cikar ben kullaniyordum sivi kargolarken.

İstediğimiz ölçüde yaptırabilir miyiz peki bro

urunleri bununla paketleyin+ pat pat posete sarin daha sonra kartona koyup hassas ibaresi yapistirin hala sorun oluyorsa kargo firmasina dava acabilirsiniz. Babam telefon aksesuarlari satiyordu bir gun toplu siparis geldi yaklasik 30-35 tane cam paketledik, butuk metal telefon tutusu paketledik, hepsini patpat posete sardik, kartona koyduk daha sonra tekara kartonu sardik ustune hassas/kirilgan etiketi yapistirdik. Kargo ulastiginda mesaj atmis alici urunler hasarli. Ortak dava dava sonuclanmadan kargo firmasi bize urunlerin parasini odedi, aliciya ayni urunleri gonderdi.

İstediğimiz ölçüde yaptırabilir miyiz peki bro
Hocam bunlarin daha buyuk olanlari var onlara buyuk poset takarsan buyukde yapilir.

Sanayi tipi olanalri var pahali ama buyuk paketleyebiliyorlar.

Vakuma ihtiyaç yok hocam kalın bi poşet olsun ağlı kapatılabilir olsun yeter bizim şiçin

Vakuma ihtiyaç yok hocam kalın bi poşet olsun ağlı kapatılabilir olsun yeter bizim şiçin
Hocam bulabilirseniz kalin kilitli posetler is gorebilir.

Bu seker posetlerinide olabilir
icine urunu koyup agzini abglarsiniz yada bunlarin ucunu eritip yapistiran makineler var.

Hocam bulabilirseniz kalin kilitli posetler is gorebilir.

Bu seker posetlerinide olabilir
icine urunu koyup agzini abglarsiniz yada bunlarin ucunu eritip yapistiran makineler var.

bunlar küçük işte bize en az 50 genişlik 30 yükseklik 30 uzunluk lazım

Geri