Bizde zwilling bardaklar gönderiyoruz. Cam ürünler gönderiyoruz. Çare daha kalın paketleme. Masraf artıyor ama fiyat rekabet edebileceğimiz kadar eklenti yapıyoruz. Havalı patpatlar işinizi görecektir.
Örnek : Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaşamış olduğunuz durum gerçekten kötü olmuş 300 500 lira kazanacağım diye bir paletteki mallara zarar verip üstüne birde fatura kesilmesi çok kötü olmuş ticaretten soğutur bu. Gerekirse bu air patpatlardan iki kat sarabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
25 Desi nasıl 600₺ ? Trendyol anlaşmalı platform anlaşmalı gönderdiğiniz zaman 210₺ gibi bir rakam çıkıyor. Cari anlaşma ile göndersen bile bu kadar tutmaz
Valla bizim yılların verdiği samimiyet olduğu için ben mail atıyorum kodu yazıyorum şu şekilde kod-desi diye ne yazarsam onu kesiyorlar. Nizami yazmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Ama dediğim gibi Trendyol anlaşmalı fiyatlar cari fiyatlardan daha uygun her şartta.
Valla bizim yılların verdiği samimiyet olduğu için ben mail atıyorum kodu yazıyorum şu şekilde kod-desi diye ne yazarsam onu kesiyorlar. Nizami yazmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Ama dediğim gibi Trendyol anlaşmalı fiyatlar cari fiyatlardan daha uygun her şartta.
urunleri bununla paketleyin+ pat pat posete sarin daha sonra kartona koyup hassas ibaresi yapistirin hala sorun oluyorsa kargo firmasina dava acabilirsiniz. Babam telefon aksesuarlari satiyordu bir gun toplu siparis geldi yaklasik 30-35 tane cam paketledik, butuk metal telefon tutusu paketledik, hepsini patpat posete sardik, kartona koyduk daha sonra tekara kartonu sardik ustune hassas/kirilgan etiketi yapistirdik. Kargo ulastiginda mesaj atmis alici urunler hasarli. Ortak dava dava sonuclanmadan kargo firmasi bize urunlerin parasini odedi, aliciya ayni urunleri gonderdi.