Kargo süreciyle ilgili bir soru...

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar ben bugünün ilk saatlerinde (gece) bilgisayar aldım ve hasar falan çıkarsa diye korkuyorum. Sıfır kasa gaming.gen'den aldım. Kargo geldiğinde iki dk bekle diyip paketinden çıkarıp iyice inceleyeceğim ve hasar görebilecek yerler tam nereler bilmiyorum. Nerelere bakmalıyım? Yani kargo hasar aldıysa nerede sorun çıkma olasılığı vardır? Önce fark etmeyip sonradan fiziksel hasar tespit edersem tamamen benim elimde patlayacak. Akıl verebilir misiniz kargo geldiğinde nasıl tamamen sağlam gelmiş olduğundan emin olurum?
Post automatically merged:

Sizce kasanın dışında hiç hasar çıkmazsa yine de içine bakayım mı?

Kanka hepsini kutusuyla gönderiyorlarsa hiç sorun olacağını sanmıyorum. Sadece kasanın kapağı camsa ona bakabilirsin.

Ayrıca ekran kartını kırılmasın diye monte etmeden gönderiyorlar diye biliyorum. Diğer parçalar kasaya vidalı oluyor zaten kırılması zor bir ihtimal.

Ekran kartı ayrı geliyor ama diğerleri montajlı hâlde kasa geliyor.

Kasanın kapağı cam değil ama önü çıkıntılı böyle sanki kırılıverecekmiş gibi bir tipi var.

Abdullah abinin videosu var ona bakmanı öneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
bi tebilondan bi ince hesaptan hazır sistem aldım ikisi de kırık geldi. Tebiliondan aldıgım kasanın ön sökülebilir parçası kırık gelmişti arayıp söyledim 2-3 hafta icinde yenisini yolladılar.
İncehesaptan aldıgım kasanın da altındaki 4 ayaktan bir tanesi kırık geldı mail attım 1 aya yakın süre geçti hala dönüş yapmadılar.
Sana tavsiyem eğer kargocunun önünde acamazsan kolide hasar ıslaklık vs varsa kargoyu teslim alma. Aldıysan da koliyi felan acarken video çek elinde kanıt olsun. Hayırlı olsun bu arada:)

Geri