Yardım Kargocu Sorumsuzluğu İade

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum çevremde boyle yapan çok insan var x kişi herhangi bir şey satın alıyor kargo cu evine gelince kargoyu almıyo şubeye göndertiyo sonra şubeden gidip alıyor bazı sorumsuz kargocularda teslim edildi diye göstermeyi unutyor vb ve kargo iptal oluyor paran geri yatıyor hem dini hem insanlık amacından şimdi bu ürünün fiyatı kimden kesiliyor şubeden sanırım yoksa satıcıya zxararmıolmuş oluyor ben yapmadım hiç

nasıl iade iptal oluyor hocam kafam karıştı. kargo teslim alınmazsa şube gider sanırım 1-2hafta teslim alınması beklenir. teslim alınmazsa geri iadeye satıcıya yollanıyor diye biliyorum

nasıl iade iptal oluyor hocam kafam karıştı. kargo teslim alınmazsa şube gider sanırım 1-2hafta teslim alınması beklenir. teslim alınmazsa geri iadeye satıcıya yollanıyor diye biliyorum
işte şubeye gidiyor kişi şubeden teslim alıyro şubedeki çalışanda teslim alınmamış gosteriyo kargo kaybolmuş diyor

Kapıda teslim alınmayan kargo iade oluşturulup şubeye döner, sonra şubeden almak istenirse her türlü kamera kaydına alınmış olacağı için ürün teslim edildi konumuna düşer. Cin olmadan adam çarpmaya kalkmasın kimse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,488
Üyeler
184,172
Son üye
nisa353535353
Geri