kargom başkasına teslim edilmiş

Liesei

80+
Reaksiyon skoru
53
Bugün evime kargo gelecekti sabah saatlerinde baktığımda kargo teslim edilmiş ama ben almadım aradığımda ise aşşağıda komşuma bıraktıklarını söylediler ama sordum kimse almamış kargomu alan kişinin ismini bile almamışlar komşuya verildi yazmışlar ne olacak bu işin sonu? ve yarın ben bidaha arayacağım kargocuyla telefonda görüşeceğim ben bu konuşmayı haber verip kayıt alabilir miyim?

en iyisi kargo şubesine git

Bugün evime kargo gelecekti sabah saatlerinde baktığımda kargo teslim edilmiş ama ben almadım aradığımda ise aşşağıda komşuma bıraktıklarını söylediler ama sordum kimse almamış kargomu alan kişinin ismini bile almamışlar komşuya verildi yazmışlar ne olacak bu işin sonu? ve yarın ben bidaha arayacağım kargocuyla telefonda görüşeceğim ben bu konuşmayı haber verip kayıt alabilir miyim?
Direk ürünü aldığınız firmayı haberdar edin sonradan bir sorun olursa haberleri olsun

Eğer kargoyu yanlış yere teslim ederlerse; kargoyu teslim eden kurye o kargonun parasını(ürünün parasını) size öder. Eğer ilgilenmezlerse şikayet etmeniz yeterlidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,233
Üyeler
184,418
Son üye
Borewin
Geri