BSimsek
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, 15.05.2020 tarihinde İncehesap sitesinden bir ekran kartı satın aldım. Siparişim 22.05.2020 tarihinde aras kurye ile kargoya verildi ve ertesi gün telefonuma aras kuryeden mesaj geldi mesajda ürünümün kargoya verildiğini kargo takip numarası ve kargomu takip edeceğim link yazıyordu ben ara ara kontrol ediyordum aradan 6 gün geçti ama kargodan ses seda yok kargoda sadece yolda yazıyor başka hiçbir bilgi yok uzun süredir gelişme olmadığı için kargoyu aramak istedim ve zorda olsa müşteri hizmetlerine bağlandım müşteri hizmetleri bana kargonun Aras Kargo'ya yönlendirildiğini Aras Kargo'nun sitesinden takip edebileceğim takip numarası verdi ve konuşmamızı burada sonlandırdık. Konuşma sonrası ben hemen Aras kargonun sitesinden takip numaramı girdim ve ne göreyim 27.05.2020 tarihinde kargom Mersin Silifdeke bir adrese Mehmet Şenol isminde bir kişiye teslim edilmiş hemen Aras Kargo ile iletişime geçmeye çalıştım ama imkansız hiçbir şekilde telefonla ulaşamıyorum hiçbir bilgi alamıyorum şikatetvar sitesine yazdım geri dönüş yok ortada kaldım. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var. Ürünün e faturası bende mevcut. Yapılan telefon görüşmelerinin kayıtları mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.