İstanbul'da yaşamadığım için ne kadar yoğun bir yağış var bilmiyorum. Ama söylenenler kadar yoğunsa muhtemelen birkaç gün gecikebilir kargonuz.Ups üzerinden gelicek kargom var. Öngörülen Teslimat Zamanında bugünü söylüyor. İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'a bu gün kar yağdı. Kar nedeniyle getirmeme gibi bi sorun olur mu?
şuanda çengelköyde 2cm var yokİstanbul'da yaşamadığım için ne kadar yoğun bir yağış var bilmiyorum. Ama söylenenler kadar yoğunsa muhtemelen birkaç gün gecikebilir kargonuz.
Elbetteki gecikme olacaktır ups sistemini bilmiyorum ama aynen tr de olduğu gibi dağıtım noktasından alma varsa bugün alabilirsin diyecektim ki aklıma tatil olduğu geldiUps üzerinden gelicek kargom var. Öngörülen Teslimat Zamanında bugünü söylüyor. İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'a bu gün kar yağdı. Kar nedeniyle getirmeme gibi bi sorun olur mu?
Bugün veya en geç yarın gelir.Ups üzerinden gelicek kargom var. Öngörülen Teslimat Zamanında bugünü söylüyor. İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'a bu gün kar yağdı. Kar nedeniyle getirmeme gibi bi sorun olur mu?