Neler Yeni

Kargom Gelirmi ? Marmara Transfer

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Arkadaşlar hepsiburada dan ram aldım . İstanbuldan geliyordu . Marmara Transfer e geldi 2 gündür kargodan haber yok Hayırdır ? Gelirmi sizce ?

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
Kargonun transfer merkezine gitmesi olağan bir durumdur. 2 gün beklemesinde bir sorun olabilir. Kargo hareketlerinde durum ne olarak görünüyor? Aras kargo şu ana kadar düzgün teslimatına denk gelmedim. 3-4 defa sikayetvar'da şikayet oluşturmama rağmen dönüş sağlanmadı.

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargonun transfer merkezine gitmesi olağan bir durumdur. 2 gün beklemesinde bir sorun olabilir. Kargo hareketlerinde durum ne olarak görünüyor? Aras kargo şu ana kadar düzgün teslimatına denk gelmedim. 3-4 defa sikayetvar'da şikayet oluşturmama rağmen dönüş sağlanmadı.
Hocam son durum bu

MARMARA TRANSFERKargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gündür böyle herhangi bir güncellenme yok . Diğer Kargolarım 1 günde gelirken bunun uzaması beni biraz şüphelendirdi.

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
Hocam son durum bu

MARMARA TRANSFERKargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gündür böyle herhangi bir güncellenme yok . Diğer Kargolarım 1 günde gelirken bunun uzaması beni biraz şüphelendirdi.
Aras kargo müşteri hizmetlerini aramayı deneyebilirsiniz. Umarım bi' muhatap bulabilirsin. Diğer bir yöntem Aras Kargo'nun sitesinden iletişimden şikayetinizi belirtmek olacaktır. Aynı zamanda sikayetvar'dan da şikayet açabilirsiniz. Son olarak satıcı ile iletişime geçin. En azından paranızı güvenceye almış olursunuz.

Top Bottom