Neler Yeni

kargom kapıya mı gelcek şubeye mi

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
hepsiburadadan mx4 termal macun ile telefon kılıfı sipariş ettim siparişleirm kısmına girince paketinizi termal macunda paketinizi aras kargo ile belirtiğiniz adrese ulaştıracağız yazıyo kılıfta ise paketiizi yurt içi kargo ile bellirtiğiniz adrese ulaştıracağız diyo ve öğlen yurt içi kargo beni anardı pakateniz şubeye ulaştı diye şimmdi kidip benimmi almam lazım yoksa gelicekmi evime adres olarak evimin adresini verdim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eve gelmesi lazım.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
hepsiburadadan mx4 termal macun ile telefon kılıfı sipariş ettim siparişleirm kısmına girince paketinizi termal macunda paketinizi aras kargo ile belirtiğiniz adrese ulaştıracağız yazıyo kılıfta ise paketiizi yurt içi kargo ile bellirtiğiniz adrese ulaştıracağız diyo ve öğlen yurt içi kargo beni anardı pakateniz şubeye ulaştı diye şimmdi kidip benimmi almam lazım yoksa gelicekmi evime adres olarak evimin adresini verdim
Eve gelir gelmezse bile arayıp öğrenebilirsiniz.

Atyxah

80+ Silver
Hepai nokta mıydı neydi veya Trendyol da olabilir oradan alıyorsun ancak siparişte sana srçenek sonuyor nereye gelsin diye eğer sen ordan şube nokta felan demediysen evine gelir

Maeve Wiley

80+ Bronze
Satıcıdan ürün alınır, teslimat şubesine ulaşır, oradan varış şubesine ulaşır, dağıtıma çıkar ve senin evine teslim edilir.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepai nokta mıydı neydi veya Trendyol da olabilir oradan alıyorsun ancak siparişte sana srçenek sonuyor nereye gelsin diye eğer sen ordan şube nokta felan demediysen evine gelir
Eve gelir gelmezse bile arayıp öğrenebilirsiniz.
Eve gelmesi lazım.
Eve gelir bence
Adsız.png
Adsızğ.png

böyleler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide tahmini teslim süreci felan öyle bişeyler diyodu 30 temmuz yazıyodu acaba yarınmı gelcek
@animeizleyenbiri @Atyxah @UmutYiğit @smsismail

Son düzenleme:

Atyxah

80+ Silver

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstteki büyük ihtimal yarın sabah gelir alttaki sonraki gün gibi gözüküyor ama belli olmaz

1 gün uzayabilir ama sanmam
Olmadı ben şubeyde giderim ama hep gittiğimde kargo dağıtımda oluyo yani benim adreime gidiyo yine öyle olucak diye tırsıyom

Atyxah

80+ Silver
Olmadı ben şubeyde giderim ama hep gittiğimde kargo dağıtımda oluyo yani benim adreime gidiyo yine öyle olucak diye tırsıyom
Kanka aciliyeti yok max 2 gün gecikir ama bu ihtimal %1

Tabi kargoyu şubede unutmazlarsa :D

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Kanka aciliyeti yok max 2 gün gecikir ama bu ihtimal %1

Tabi kargoyu şubede unutmazlarsa :D
İşte sorun o aras kargoya güvrnemiyom geçen gün kargo arabasını tolda kördüm arabanın jant kapakları yolda düştü sonra adam indi arkaay koydu kapakları sonra kapıyı açarken kapı kolu elinde kaldı cidden kaliteli çalışıyolar ayrıca kablosuz kulaklık sipariş ettmiştim kutusu faturası herşeyi var kulaklık yok 😑

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,367
Üyeler
165,671
Son üye
pcboy1245
Top Bottom