alemdarbey
80+
Eski kaşari öneririm.
Dostum girsin reklama ne olacak, forum zaten indirim paylaşma forumu.Kars'tan bu cuma geldim ve bir mandıradan bu fiyatların yarısına alışveriş yaptım. Bence pahalı hocam. İnternet sitesi var sırf reklama girer diye yazmıyorum.
Ürünleri nasıl hangilerini önerirsinKars'tan bu cuma geldim ve bir mandıradan bu fiyatların yarısına alışveriş yaptım. Bence pahalı hocam. İnternet sitesi var sırf reklama girer diye yazmıyorum.
Özelden yazar mısın banaKars'tan bu cuma geldim ve bir mandıradan bu fiyatların yarısına alışveriş yaptım. Bence pahalı hocam. İnternet sitesi var sırf reklama girer diye yazmıyorum.
%30 indirimli fiyatlar bile %50 pahalı. Siz memnun kaldınız mı aldığınız yerden? Özellikle eski kaşarın güzelini bulmak zor.Kars'tan bu cuma geldim ve bir mandıradan bu fiyatların yarısına alışveriş yaptım. Bence pahalı hocam. İnternet sitesi var sırf reklama girer diye yazmıyorum.
Reklam olmaz yaz dostum herkes faydalansinKars'tan bu cuma geldim ve bir mandıradan bu fiyatların yarısına alışveriş yaptım. Bence pahalı hocam. İnternet sitesi var sırf reklama girer diye yazmıyorum.
Buraya olmazsa özelden atarsanız size zahmet.Kars'tan bu cuma geldim ve bir mandıradan bu fiyatların yarısına alışveriş yaptım. Bence pahalı hocam. İnternet sitesi var sırf reklama girer diye yazmıyorum.
benle de paylaşır mısın özeldenKars'tan bu cuma geldim ve bir mandıradan bu fiyatların yarısına alışveriş yaptım. Bence pahalı hocam. İnternet sitesi var sırf reklama girer diye yazmıyorum.