Neler Yeni

🔥İndirim Seyidoğlu Kahvaltılıklarda %50 İndirim🔥🔥

JackRyan

80+ Silver
Şu tutuma bakın, yaş kaç acaba? Her şey apaçık belli, en azından gizlemeye çalışmayın. Üç beş kişi belki bir şeyler alır umuduyla saçma sapan indirimler paylaşıyorsunuz, yalnızca sizin özelinizde değil, bunu yapan başkaları da var. İndirimli ürün varsa, affiliate olsun ya da olmasın paylaşırsanız eyvallah fakat gidip de üç beş komisyon için yalandan indirim paylaşırsanız işler değişir. Şu Sıcak Fırsatlar bölümünü yalnızca gerçek fırsatlar için kullanın.

Alıntıyı görüntüle

Bir de normal link demez mi...
Alıntıyı görüntüle
farkında değilsin ama bu paylaştığın linkler influencer linkleri.

27 yaşındayım siz?

Ön yargili davranmadan önce bir sor direkt indirimli telegram gruplarindan copy/paste yapıyorum şuan dediğin linki düzenledim hatta ama iş birliği felan benim yaptiğim yok bunu BİL.

ÖN yargıdan vazgeç ve indirim mevcut premium olmadiğindan belkide sen de çıkmıyor.

Var sayalım ki yok engelle beni geç karşıya bu kuyruk acısı niye?

frix

80+
eee sonuç ? neyi ispatladın şimdi ? adam normal indirim atmış firmanın ürünleri indirimde şu an ? madem siz bu işi yapıyorsunuz panelden bulun indirimleri de atın iyileri neymiş bizde görelim. her konunun altına sizin zihniyetinizde yüzlerce insan yazsa da moderasyon kategoriye özel faydalı paylaşım yapan arkadaşlara karışmıyor. ek olarak buranın nizamını sağlayacak yada kurallarını koyacak siz değilsiniz. bizim gibi sizde normal bir üyesiniz.

forum kurallarına aykırı bir durum varsa da rapor sistemini kullanın konuyu boş yere meşgul etmeyin.

BAYDINIZ !

Mesaj otomatik birleştirildi:

Faydalandım teşekkürler.
Yan hesap mısınız, arkadaş mısınız orasını bilemeyeceğim fakat paylaşımlarınızdan aynı işi yaptığınız belli. Telegram'da, sağda solda paylaşılan indirimlerin DA bayisi gibi takılıyorsunuz. Kaliteli paylaşım olduğu sürece lafım yine yok, eyvallah, sonuçta gelir elde etmeye çalışıyorsunuz.

Buradaki yanlış belli. Yalandan indirimler var ve genel link paylaşılmış, bu art niyetli paylaşıma giriyor.

Küçük bir ekosistem kurmuşsunuz, birbirinizi kollamaya çalışıyorsunuz. Neyin ne olduğunu aklı selim insanlar biliyor, siz bu şekilde devam edin.

GirayHan

80+ Platinum
27 yaşındayım siz?

Ön yargili davranmadan önce bir sor direkt indirimli telegram gruplarindan copy/paste yapıyorum şuan dediğin linki düzenledim hatta ama iş birliği felan benim yaptiğim yok bunu BİL.

ÖN yargıdan vazgeç ve indirim mevcut premium olmadiğindan belkide sen de çıkmıyor.
sen ben bir kaç kişi daha komple copy paste atıyoruz zaten telegramdan. buna rağmen yaranamıyoruz. tavsiyem attıklarını beğenmeyen varsa engelle geç. ben böyle yapıyorum.

JackRyan

80+ Silver
sen ben bir kaç kişi daha komple copy paste atıyoruz zaten telegramdan. buna rağmen yaranamıyoruz. tavsiyem attıklarını beğenmeyen varsa engelle geç. ben böyle yapıyorum.
Aynen hocam takmıyorum aslında gene yazmayacaktım bu şeylere de neyse :D seviye düşürüyoruz bunlar sayesinde

GirayHan

80+ Platinum
Yan hesap mısınız, arkadaş mısınız orasını bilemeyeceğim fakat paylaşımlarınızdan aynı işi yaptığınız belli. Telegram'da, sağda solda paylaşılan indirimlerin DA bayisi gibi takılıyorsunuz. Kaliteli paylaşım olduğu sürece lafım yine yok, eyvallah, sonuçta gelir elde etmeye çalışıyorsunuz.

Buradaki yanlış belli. Yalandan indirimler var ve genel link paylaşılmış, bu art niyetli paylaşıma giriyor.

Küçük bir ekosistem kurmuşsunuz, birbirinizi kollamaya çalışıyorsunuz. Neyin ne olduğunu aklı selim insanlar biliyor, siz bu şekilde devam edin.
dostum hadi sen turuncu foruma git orda ki botların paylaşımlarına yorum yap. hala zan'da bulunuyorsun kafaya bak pırıl pırıl. almışsın komisyon panelini bişeyler ispatlama peşindesin burada. Burda bir ekosistem yok yönetimin izni de olmadan kimse hareket edemez. bu yüzden diyorum sen o güzel kafanı yorma diye. bas raporu geç. Ek olarak yukarda foruma ayar mayar demişsin. Bu forumda yöneticilerin verdiği kararları eleştirmek yasak. Direkt raporlama sistemini kullan. Ne kendini yor ne bizi. Yada git bir kedi sahiplen sev uğraş ilgi göster. sevgiye ihtiyacın var gibi geliyor çünkü. Haa bunu da mı yapmak istemiyorsun. İndirim paylaşan ve beğenmediğin kim varsa bas engeli geç. Enerjini boşa harcama. Konuyu boş yere de meşgul etme.

JackRyan

80+ Silver

Sana ayiracak vaktim bile yok :D

GirayHan

80+ Platinum
Aynen hocam takmıyorum aslında gene yazmayacaktım bu şeylere de neyse :D seviye düşürüyoruz bunlar sayesinde
He de geç. sallama boşver. zaten farkındaysan bu tipler yüzünden ben paylaşım sıklığımı azalttım. keza sende atmıyorsun bu aralar. çok biliyorsa kendi atsın. açmış paneli ordan show peşinde. Kaliteli paylaşım olduğu sürece lafı yokmuş bak hele bakk bak.. Milletin ne paylaşacağına da karar verecek :kekw:

JackRyan

80+ Silver
He de geç. sallama boşver. zaten farkındaysan bu tipler yüzünden ben paylaşım sıklığımı azalttım. keza sende atmıyorsun bu aralar. çok biliyorsa kendi atsın. açmış paneli ordan show peşinde.
Aynen ayda 3-4 atmaya başladım sarmıyor bu caniler yüzünden :D ilgi çekmeye calişiyor hocam 😅

GirayHan

80+ Platinum
Aynen ayda 3-4 atmaya başladım sarmıyor bu caniler yüzünden :D ilgi çekmeye calişiyor hocam 😅
ben engeli bastım 300 mesajlı çakma profil zaten. birde bize yan char diyor. 9330 mesajım var 2 bine yakın konu açmışım indirim köşesinde ve motosiklet forumuna full katkı. biz bu saçları boşuna ağartmadık. Bizi patates sandı.

JackRyan

80+ Silver
ben engeli bastım 300 mesajlı çakma profil zaten. birde bize yan char diyor. 9330 mesajım var 2 bine yakın konu açmışım indirim köşesinde ve motosiklet forumuna full katkı. biz bu saçları boşuna ağartmadık. Bizi patates sandı.
Ama patates çıktı 🥔 😅

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
Hocam selam konuşmanızı böldüm ama bir sorum olacaktı helva hariç denediğiniz,tavsiye ettiğiniz ürün varmı? Markayı bilmiyorum ev halkının getirdiklerinden yiyordum bu sefer bizden olsun diyecektim:)
reçellerine de göz atın hocam. güzeldir devamlı tüketiyoruz.

Top Bottom