Merhaba ben bazı sebeplerden Papara'yı doğrulanmamış hesap üzerinden kullanıyordum. Fakat 25 Ocak'ta gelen güncellemeyle artık kullanamamaya başladım. Tosla'da böyle bir şey var mıdır? Ya da başka alternatif önerebilir misiniz?
tosla önerirdim fakat hiç kampanya kalmadı paycell kart alabilirsinizMerhaba ben bazı sebeplerden Papara'yı doğrulanmamış hesap üzerinden kullanıyordum. Fakat 25 Ocak'ta gelen güncellemeyle artık kullanamamaya başladım. Tosla'da böyle bir şey var mıdır? Ya da başka alternatif önerebilir misiniz?
Kampanya önemli değil item satış gibi sitelere bakiye yüklenebiliyor mutosla önerirdim fakat hiç kampanya kalmadı paycell kart alabilirsiniz
AileTosla devri pek kalmadı ya. Belki Nays olabilir. Neden doğrulanmamış hesap kullanıyorsun?
Doğrulanmamış hesapla para transferlerine izin veren bir yer bilmiyorum maalesef.Kampanya önemli değil item satış gibi sitelere bakiye yüklenebiliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aile
Ailem keşke izin verse bu hallere düsmesemDoğrulanmamış hesapla para transferlerine izin veren bir yer bilmiyorum maalesef
hocam sipayda aile onayı veya 18 yaş doğrulaması istemiyormu?Nays önerirdim, ama ona da bu yasak vurdu.
Sipay ve Paycell öneririm. Hem ikisine de henüz yasak vurmadı, hemde (SiPay daha ağırlıklı olarak) cashbackları diğer alternatiflere göre daha iyi.
İstiyor, ama (eğer değişmedi ise) doğrulama yapmadan da -kısıtlı olarak- kullanabiliyorsunuz.hocam sipayda aile onayı veya 18 yaş doğrulaması istemiyormu?
Aslında bi şekilde paparayı doğrularsın ananın babanın telefonundan önceden ben çok kartı doğruladım gizliceAilem keşke izin verse bu hallere düsmesem
Annesinin üzerine habersiz hesap açması için en başta annesinin TC kimlik kartının çipli hali elinde bulunması, annesinin (NFC destekli bir) telefonunun bulunması (SMS onayı için) ve hesabı onaylamanın son aşaması için canlılık testini geçmek için annesinin kafasının 3D ultra realistic bir kopyası gerekli.Aslında bi şekilde paparayı doğrularsın ananın babanın telefonundan önceden ben çok kartı doğruladım gizlice
O kadar gelişmiş mi yaAnnesinin üzerine habersiz hesap açması için en başta annesinin TC kimlik kartının çipli hali elinde bulunması, annesinin (NFC destekli bir) telefonunun bulunması (SMS onayı için) ve hesabı onaylamanın son aşaması için canlılık testini geçmek için annesinin kafasının 3D ultra realistic bir kopyası gerekli.
He bi de e-devlet lazım, NVİ kodu da isteyecek.