Neler Yeni

Kart kayıt adına ne yazılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Paycell kart kayıt yapıyorum kart kayıt adı yaziyor. Ne yazmaliyim oraya?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Adını yaz geç hangi kart olduğunu ayırt etmen için yapılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
He okey sağolun. Birde Bağlı Paycell Kart var altinda da kendi kartim var uygulamada. Ne anlama geliyor hangisini kullanicam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
He okey sağolun. Birde Bağlı Paycell Kart var altinda da kendi kartim var uygulamada. Ne anlama geliyor hangisini kullanicam?
İlk paycell kartını kaydettiğin kart bağlı kart olarak gözükür. Altındaki kartta sonradan eklemiş olduğun kartın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, kullanabilirsin.
Sanal kart acmasam bile Xbox game pass Steam gibi yerlerde para harcayan olur miyim yoksa açmam şart mı? Açarsam orada ki kart numarası ve ccv değişik olursa fark eder mi? Çok soru soruyorum kusura bakmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Sanal kart acmasam bile Xbox game pass Steam gibi yerlerde para harcayan olur miyim yoksa açmam şart mı? Açarsam orada ki kart numarası ve ccv değişik olursa fark eder mi? Çok soru soruyorum kusura bakmayın.
Hocam sanal kart veya normal kart her türlü istediğiniz yerden alışveriş yapabilirsiniz. Sanal kart numarasının değişik olması problem değil. Başka aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Hocam sanal kart veya normal kart her türlü istediğiniz yerden alışveriş yapabilirsiniz. Sanal kart numarasının değişik olması problem değil. Başka aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz.
Evet sorum var :D. Bana sms olarak 4 haneli şifre geldi. Ama internette 16 haneli numaranin son 4 hanesi şifreniz diyor hangisi benim kart şifrem?

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Evet sorum var :D. Bana sms olarak 4 haneli şifre geldi. Ama internette 16 haneli numaranin son 4 hanesi şifreniz diyor hangisi benim kart şifrem?
Kartınızın son 4 hanesi şifreniz olur eğer değiştirmediyseniz. Sms'in içeriğini söyler misiniz tam olarak ne yazıyor?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Kartınızın son 4 hanesi şifreniz olur eğer değiştirmediyseniz. Sms'in içeriğini söyler misiniz tam olarak ne yazıyor?
Sildim mesajı D: . Ama kaydettim SMS de ki sayıları herhangi bir işlemde uyarı verirse onu kullanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun olur mu ki silmiş olmam?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,639
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram