Neler Yeni

Kart Üyelik Ücreti 217₺ Nasıl İptal Edilir?

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Dostlar merhaba.
Bir yerde çalışırken şirketin çalıştığı banka yapıkrediydi. Normal hesap kartı yanında kredi kartı da göndermişlerdi. Bende çok kullanan biri değilim fakat ara ara taksitli alışveriş yapıp düzenli ödeme yaparak banka gözünde iyi bir müşteri profili oluşturmak ve ilerde kredi çekersem dikkate alınır niyetiyle kullanayım dedim.
Bir de baktım ki “Kart Üyelik Ücreti” adı altında 216,99₺ bir ödeme göndermişler. Bunu geri alma şansım var mı? Bilenler yazarsa çok sevinirim.. Annem de aynı bankanın müşterisi ve öyle bir şey ödemedi hiç anlamadım…

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yapı kredi babamdan da kesti müşteri hizmetlerini arayıp iadesini istiyorsun iade ediyorlar. Ama eninde sonunda kesilecekmiş o sözleşmede puanlarımla ödeyeceğim diye yazıyormuş bizimkinde, yeterli puan olmayınca da direkt karttan kestiler geri iade aldık yıl sonunda tekrar kesilecek dediler biz de kartı kullanmıyoruz artık ama banka alacağını her zaman alıyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,385
İsim
Diyarhan
Axess den alacaktım ücretli ama her sene arayın ödemeyi iptal ederiz diyorlardı. Uğraştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. MH ile iletişim kurun.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yapı kredi babamdan da kesti müşteri hizmetlerini arayıp iadesini istiyorsun iade ediyorlar. Ama eninde sonunda kesilecekmiş o sözleşmede puanlarımla ödeyeceğim diye yazıyormuş bizimkinde, yeterli puan olmayınca da direkt karttan kestiler geri iade aldık yıl sonunda tekrar kesilecek dediler biz de kartı kullanmıyoruz artık ama banka alacağını her zaman alıyor.
IMG_20220816_204030.jpg

Top Bottom