Kas performansım yüksek oranda düştü neden olabilir

PolarB

80+
Reaksiyon skoru
63
2 3 gun once zorlanmadan yaptigim kilolari bugun titreyerek yapamayınca bir sıkıntı olduğunu anladım özellikle kas ağrım varmı diye dikkat edip gittim spora ama durum bu ben suan 4 aya yakındır gidiyorum ama cok ara verdim sporu yaparken bu sebep olacak diye dusundum ama aradan sonra yani 2 3 gun once yaptigimda kilolarim degismemisti simdi bugun berbat haldeyim birkaç gündür bilek güreşi yapıyorum ve beslenmemde allak bullak bundan olabilirmi yada baska bir sebebi olabilirmi

kendini dinelnmeye bırak hafıf kilo çalış

Kasları dinlendirmek önemli her yaptığın veya çalıştığın bölgeyi en az 1 gün dinlendirmen lazım.

Büyük kasinmin 48 saat küçükleri 24 saat dinlendir ve normal bu ben Bench press te 60x1 den 60x2 ye geçerken 50x1 e düştü gayet normal beslenmeme dikkat et haftada 1 gün off day ver kafaya takma

2 3 gun once zorlanmadan yaptigim kilolari bugun titreyerek yapamayınca bir sıkıntı olduğunu anladım özellikle kas ağrım varmı diye dikkat edip gittim spora ama durum bu ben suan 4 aya yakındır gidiyorum ama cok ara verdim sporu yaparken bu sebep olacak diye dusundum ama aradan sonra yani 2 3 gun once yaptigimda kilolarim degismemisti simdi bugun berbat haldeyim birkaç gündür bilek güreşi yapıyorum ve beslenmemde allak bullak bundan olabilirmi yada baska bir sebebi olabilirmi
kötü beslenme düzensiz idman yapar. haftada 5 günden fazla idman yapılmamalı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,196
Üyeler
192,641
Son üye
kante
Geri