Neler Yeni

Kas Yapmak İle İlgili

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Yaklasik 2 aydir yuzmeye gidiyorum yuzmeyi biliyorum fakat kollarimda pek kas yok yani pek guc falan yok bu yuzden de yuzmede bazi hareketlerde cok zorlaniyorum evde kas calismak icin maks 230Tl Ekipman önerebilir misiniz??

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Peki hocam spor salonuna gitmek daha mi yararli olur?

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Kesinlikle daha yararlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklasik 2 aydir yuzmeye gidiyorum yuzmeyi biliyorum fakat kollarimda pek kas yok yani pek guc falan yok bu yuzden de yuzmede bazi hareketlerde cok zorlaniyorum evde kas calismak icin maks 230Tl Ekipman önerebilir misiniz??
2 Ay az benim 7-8 ay da anca vücudum oturmaya başlamıştı biraz beslenme ile alakalı iyi beslenemiyordum

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle daha yararlı

2 Ay az benim 7-8 ay da anca vücudum oturmaya başlamıştı biraz beslenme ile alakalı iyi beslenemiyordum
Hocam normal yuzme tamam bazi hareketlerde falan kollarimin ve bacaklarimin gucu yetmiyit

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya illaki biraz fazla artısı vardır. Sadece direnç bandı ile evde spor salonu etkisi alan var. Reckless86 mesela iyi beslenme ile 29 cm kolunu 36 cm e falan çıkarmış mesela direnç bandı ile sadece.
Aylık en az 150 lira verebileceksen gidebilirsin. Orda yardım falan alabilirsin belki.

Evde yaparım diyorsan direnç bandı al.

BerkD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berk
cok agirlik calismak esnekligini azaltabilir agirlik kaldircaksan esneme hareketlerini sakin ihmal etme

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Ya illaki biraz fazla artısı vardır. Sadece direnç bandı ile evde spor salonu etkisi alan var. Reckless86 mesela iyi beslenme ile 29 cm kolunu 36 cm e falan çıkarmış mesela direnç bandı ile sadece.
Aylık en az 150 lira verebileceksen gidebilirsin. Orda yardım falan alabilirsin belki.

Attiginiz Direnc Bandlarindan Hangisini Almaliyim?

Muci46

80+ Bronze

Ne kolmus arkadas jdhddhhddhd her yorumda ayni kolumu direnc bandıyla çıkardı mevzusu :')
Knk git düzgünce bu isi bilen kisileri araştır (yüzmeyle alakalı) , internetten araştır, gerekirse profesyonel yuzuculerin vloglarina bak hangi antrenmanlari yapıyorlar falan ardindan onlari uygulamaya basla. Gidip onlari araştır gelip formda yüzmeyle alakası olmayan kisilerin dediklerini dinleme.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Attiginiz Direnc Bandlarindan Hangisini Almaliyim?
Yani o senle alakalı. Başlangıç için 15 ve 25 KG'lık öneriliyor. Ama sanki ilk antrenmanımı dün yaptım. Decathlon hatası yüzünden 15 elime ulaşmadı. 25 ulaştı. Onla yaptım ve kaldırabildim. Kendimi kuvvetsiz sanardım ama 25 ile yaptım. Yani en sağlıklısı gidip kendin denemen.

Ne kolmus arkadas jdhddhhddhd her yorumda ayni kolumu direnc bandıyla çıkardı mevzusu :')
Knk git düzgünce bu isi bilen kisileri araştır (yüzmeyle alakalı) , internetten araştır, gerekirse profesyonel yuzuculerin vloglarina bak hangi antrenmanlari yapıyorlar falan ardindan onlari uygulamaya basla. Gidip onlari araştır gelip formda yüzmeyle alakası olmayan kisilerin dediklerini dinleme.
Canlı canlı forumdan biri var niye örnek vermeyeyim? Sadece 2 kere bahsettim hem.
Arkadaş evde ekipman önerisi istedi. Yüzme için hareket önerisi falan istemedi.

Muci46

80+ Bronze
Bide benzer konuyu açmışsın, ayni adam cevaplamış yani

Yani o senle alakalı. Başlangıç için 15 ve 25 KG'lık öneriliyor. Ama sanki ilk antrenmanımı dün yaptım. Decathlon hatası yüzünden 15 elime ulaşmadı. 25 ulaştı. Onla yaptım ve kaldırabildim. Kendimi kuvvetsiz sanardım ama 25 ile yaptım. Yani en sağlıklısı gidip kendin denemen.

Canlı canlı forumdan biri var niye örnek vermeyeyim? Sadece 2 kere bahsettim hem.
Arkadaş evde ekipman önerisi istedi. Yüzme için hareket önerisi falan istemedi.
Örnek verme demedim sadece komiğime gittiğini belirttim... Bide hangi ekipmanı alacağını o vloglardan bulabilir oyle her önüne gelene DİRENÇ BANDI(!) oneren biri yerine daha profesyonel kisilerin kullandigi ekipmanlara ulaşabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,949
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom