Logithx 80+ Bronze Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 753 2 Ekim 2021 #27 alppdemir yazmış: Modüler dumbbell al zaten çalışacağın hareketlerin %70i dumbbell ile oluyor. Devamı için tıklayın... Bu komikti..
alppdemir yazmış: Modüler dumbbell al zaten çalışacağın hareketlerin %70i dumbbell ile oluyor. Devamı için tıklayın... Bu komikti..
A alppdemir 80+ Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 67 İsim Alperen Demiray 2 Ekim 2021 #28 Logithx yazmış: Bu komikti.. Devamı için tıklayın... Kol kasını geliştirmek isteyen birisi dumbbell ile kaç tane hareketi yapamayacak kral bana bir saysana
Logithx yazmış: Bu komikti.. Devamı için tıklayın... Kol kasını geliştirmek isteyen birisi dumbbell ile kaç tane hareketi yapamayacak kral bana bir saysana
Logithx 80+ Bronze Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 753 2 Ekim 2021 #29 alppdemir yazmış: Kol kasını geliştirmek isteyen birisi dumbbell ile kaç tane hareketi yapamayacak kral bana bir saysana Devamı için tıklayın... Sadece kol kası yapmakla olsa sadece kol kası yapacaksa yapmasın yüzmede ilerledikçe kas gücü yerine gelir zaten..
alppdemir yazmış: Kol kasını geliştirmek isteyen birisi dumbbell ile kaç tane hareketi yapamayacak kral bana bir saysana Devamı için tıklayın... Sadece kol kası yapmakla olsa sadece kol kası yapacaksa yapmasın yüzmede ilerledikçe kas gücü yerine gelir zaten..