Neler Yeni

Kasa aldığım zaman herşeyi yanında geliyo mu?

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
10 15 bin tl ye hazır kasa alıcam kasanın yanında kabloları vs her şey geliyo mu ve ekran kartı takılı mı geliyo yoksa kendimiz mi montajlıyoruz kendimiz montajlıyosak nasıl yapıyoruz kolay mi?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,190
İsim
Turuncu Keskin
10 15 bin TL ye hazır kasa alıcam kasanın yanında kabloları vs her şey geliyo mu ve ekran kartı takılı mı geliyo yoksa kendimiz mi montajlıyoruz kendimiz montajlıyosak nasıl yapıyoruz kolay mi?
Montaj istersen montajlıyorlar, istemezsen montajlamıyorlar. Kutu içeriğinde ne varsa aynı şekilde geliyor, kutuları dahil.

Phenoma

80+ Silver
Montaj istersen her şey hazır geliyor.
Sen Win10 kuruyorsun ve çalışıtırıyorsun.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
10 15 bin TL ye hazır kasa alıcam kasanın yanında kabloları vs her şey geliyo mu ve ekran kartı takılı mı geliyo yoksa kendimiz mi montajlıyoruz kendimiz montajlıyosak nasıl yapıyoruz kolay mi?
montajlı dersen evet herşek takılı geliyor itopyadan alırsan sana herşeyi kurulu driver felan veriyor fakat ekran kartı takılı gelmez bu önlem amaçlıdır ekran kartının kırılıp zarar görmemesi için eğer ekran kartı takılı gelirse direk geri yolla ama öyle bir şey yapmazlar

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Montaj istersen her şey hazır geliyor.
Sen Win10 kuruyorsun ve çalışıtırıyorsun.
Hocam peki bu win10 nasıl oluyo benim satın almam gerekiyo ama nasıl olucak yani ben etkinleştirme kodunu vs nereye giricem onları tam bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

montajlı dersen evet herşek takılı geliyor itopyadan alırsan sana herşeyi kurulu driver felan veriyor fakat ekran kartı takılı gelmez bu önlem amaçlıdır ekran kartının kırılıp zarar görmemesi için eğer ekran kartı takılı gelirse direk geri yolla ama öyle bir şey yapmazlar
Aynen hocam onu biliyorum pahalı olduğu için montajlamıyolar onu ama takması basitmiş öğrendim

Evet ama normal Win10 kurmazlar.
Kursalar yasal olanı almanı isterler.
En azından ben hiç denk gelmedim deneme sürümü hariç kuranına.
Deneme sürümünü kuruyolar 30 günlük 30 gün içinde win10 alman gerekiyo diye biliyorum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hocam peki bu win10 nasıl oluyo benim satın almam gerekiyo ama nasıl olucak yani ben etkinleştirme kodunu vs nereye giricem onları tam bilmiyorum

Aynen hocam onu biliyorum pahalı olduğu için montajlamıyolar onu ama takması basitmiş öğrendim

Deneme sürümünü kuruyolar 30 günlük 30 gün içinde win10 alman gerekiyo diye biliyorum
win 10 almana gerek yok alırsan sağ altta windowsunuzu etkinleştirin diye bir yazı var o oluyor bide ekranara foto koyamıyosun başka farki yok onlarıda düzeltme yolları var formda araştırırsan rehberi var onunda ben öyle yaptım şu an orjinal olarak kullanan ile aynı özelliklere sahibim hatta format attımda bile gitmiyor anakarta kazılı win 10 keyi

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
win 10 almana gerek yok alırsan sağ altta windowsunuzu etkinleştirin diye bir yazı var o oluyor bide ekranara foto koyamıyosun başka farki yok onlarıda düzeltme yolları var formda araştırırsan rehberi var onunda ben öyle yaptım şu an orjinal olarak kullanan ile aynı özelliklere sahibim hatta format attımda bile gitmiyor anakarta kazılı win 10 keyi
Benim şuanki bilgisayarımda da aynısı var biliyorum ama zaten 50 60 lira orjinal alayım diyorum sence?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası