Wifi anakart ve 240mm sıvı soğutucuyu çıkartınca fiyat ne olur bilmiyorum ama 36kya 7500f + 4070 Süper'li sistem var. Bir süre 1 adet 16GB ram ve stock soğutucu ile kullanıp ram ve soğutucu eklemesini sonraya bırakın derim. Ayrıca sistem de DDR4 bence alınmaz fırsatınız varsa iade edin.Selamlar bayadır masaüstüne geçmek istiyordum ve böyle bi sistem seçtim kendime çok mutluyum sonunda iyi bir bilgisayara geçeceğim için sizce değmiş mi aldığımaAlıntıyı görüntüle
Dostum öncelikle iyi bayramlar ve hayırlı olsun. Keşke almadan önce danışsaymışsın daha güzel sistemler önerirdik.Selamlar bayadır masaüstüne geçmek istiyordum ve böyle bi sistem seçtim kendime çok mutluyum sonunda iyi bir bilgisayara geçeceğim için sizce değmiş mi aldığımaAlıntıyı görüntüle
sonradan eklemem pek mümkün degildi o yüzden şuan eklemem gerektiWifi anakart ve 240mm sıvı soğutucuyu çıkartınca fiyat ne olur bilmiyorum ama 36kya 7500f + 4070 Süper'li sistem var. Bir süre 1 adet 16GB ram ve stock soğutucu ile kullanıp ram ve soğutucu eklemesini sonraya bırakın derim. Ayrıca sistem de DDR4 bence alınmaz fırsatınız varsa iade edin.
teşekkür ederim ne önerirdin hala iade edebilirim daha iyi bir fırsat görürsemDostum öncelikle iyi bayramlar ve hayırlı olsun. Keşke almadan önce danışsaymışsın daha güzel sistemler önerirdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve AM5 sistem olurdu.
dediginde eksik olan şeyler vardı onları tamamlayınca 40k ediyordu yani o yüzden alamadım malesef yoksa onu düşünüyordumKazık olmuş hem parçaların bazıları kötü hemde ddr4
Dostum en hızlı olarak atabileceğim şu sistem var AMD ekran kartı istersen.sonradan eklemem pek mümkün degildi o yüzden şuan eklemem gerekti
teşekkür ederim ne önerirdin hala iade edebilirim daha iyi bir fırsat görürsem
dediginde eksik olan şeyler vardı onları tamamlayınca 40k ediyordu yani o yüzden alamadım malesef yoksa onu düşünüyordum
AM5 sistem neden önermiyorsunuz ?Am5 sistem toplama dostum. Hele bu bütçelerle eski nesil toplamak kötü olur
Topla dostum yazacaktım klavye oto düzeltmiş. Kesinlikle Am5 toplanmalı bu bütçelerdeAM5 sistem neden önermiyorsunuz ?
Ha anladım dostum.Topla dostum yazacaktım klavye oto düzeltmiş. Kesinlikle Am5 toplanmalı bu bütçelerde
Burası soğutucusuz 35400 yapıyor hadi birini Naysla aldın 35150₺ yaptı ama soğutucu alman gerekecekGALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonuwww.gaming.gen.trHigh Power 700W 80+ GOLD 12cm Fanlı Güç Kaynağı (HP1-J700GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power J Serisi 700W 80+ Gold 58.3A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 4090, AMD Radeon RX 7800 XT gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.comGOODRAM 500GB PX600 GEN4X4 5000/1700MB NVMe M.2 SSD
SSDPR-PX600-500-80 - GOODRAM 500GB PX600 GEN4X4 5000/1700MB NVMe M.2 SSDpckolik.comBöyle yapınca bütçeni aşmıyor sıcak fırsatlardan bir de Thermalright çekersin veya Id cooling kule tipi soğutucu missXPG Lancer Black 16GB (1x16GB) DDR5 5600MHz CL46 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U5600C4616G-SLABBK) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com