Neler Yeni

Kasa aldım fiyatı özelliklerini karşılıyor mu?

Maeres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ayşegül Derya Altan
Bütçe
35000
Selamlar bayadır masaüstüne geçmek istiyordum ve böyle bi sistem seçtim kendime çok mutluyum sonunda iyi bir bilgisayara geçeceğim için sizce değmiş mi aldığıma
kasam1.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
electric blue
Selamlar bayadır masaüstüne geçmek istiyordum ve böyle bi sistem seçtim kendime çok mutluyum sonunda iyi bir bilgisayara geçeceğim için sizce değmiş mi aldığımaAlıntıyı görüntüle
Wifi anakart ve 240mm sıvı soğutucuyu çıkartınca fiyat ne olur bilmiyorum ama 36kya 7500f + 4070 Süper'li sistem var. Bir süre 1 adet 16GB ram ve stock soğutucu ile kullanıp ram ve soğutucu eklemesini sonraya bırakın derim. Ayrıca sistem de DDR4 bence alınmaz fırsatınız varsa iade edin.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
Kazık olmuş hem parçaların bazıları kötü hemde ddr4

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Selamlar bayadır masaüstüne geçmek istiyordum ve böyle bi sistem seçtim kendime çok mutluyum sonunda iyi bir bilgisayara geçeceğim için sizce değmiş mi aldığımaAlıntıyı görüntüle
Dostum öncelikle iyi bayramlar ve hayırlı olsun. Keşke almadan önce danışsaymışsın daha güzel sistemler önerirdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve AM5 sistem olurdu.

Maeres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ayşegül Derya Altan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi anakart ve 240mm sıvı soğutucuyu çıkartınca fiyat ne olur bilmiyorum ama 36kya 7500f + 4070 Süper'li sistem var. Bir süre 1 adet 16GB ram ve stock soğutucu ile kullanıp ram ve soğutucu eklemesini sonraya bırakın derim. Ayrıca sistem de DDR4 bence alınmaz fırsatınız varsa iade edin.
sonradan eklemem pek mümkün degildi o yüzden şuan eklemem gerekti

Dostum öncelikle iyi bayramlar ve hayırlı olsun. Keşke almadan önce danışsaymışsın daha güzel sistemler önerirdik.

Ve AM5 sistem olurdu.
teşekkür ederim ne önerirdin hala iade edebilirim daha iyi bir fırsat görürsem

Kazık olmuş hem parçaların bazıları kötü hemde ddr4
dediginde eksik olan şeyler vardı onları tamamlayınca 40k ediyordu yani o yüzden alamadım malesef yoksa onu düşünüyordum

Kendim toplayabilirim dersen dış kasa iskeleti olmadan 36-37ye Rtx 4070li Ryzen 7500fli DDR 5 32gb ram ve 1TB ssdli sistem toplayabilirsin 1000-1500e de kasa bulursun şimdi veya daha sonra. Bütçem 35 in üstüne çıkmaz diyorsan ekran kartını 22 bine 3 ay taksitle alıp belki biraz daha rahatlarsın hem bundan da iyi performans verir veya rami 16 yaparsın daha sonra 16 daha takarsın

Tabi sıvı soğutma olmaz

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
sonradan eklemem pek mümkün degildi o yüzden şuan eklemem gerekti

teşekkür ederim ne önerirdin hala iade edebilirim daha iyi bir fırsat görürsem

dediginde eksik olan şeyler vardı onları tamamlayınca 40k ediyordu yani o yüzden alamadım malesef yoksa onu düşünüyordum
Dostum en hızlı olarak atabileceğim şu sistem var AMD ekran kartı istersen.

Onun dışında araştırırım ryzen 5 7500f ve rtx 4060ti sistem 29 30k ya buluruz özelleştirmelerle güzel bir sistem çıkabilir ortaya.

Am5 sistem topla dostum. Hele bu bütçelerle eski nesil toplamak kötü olur

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Böyle yapınca bütçeni aşmıyor sıcak fırsatlardan bir de Thermalright çekersin veya Id cooling kule tipi soğutucu miss

Böyle yapınca bütçeni aşmıyor sıcak fırsatlardan bir de Thermalright çekersin veya Id cooling kule tipi soğutucu miss
Burası soğutucusuz 35400 yapıyor hadi birini Naysla aldın 35150₺ yaptı ama soğutucu alman gerekecek

https://www.vatanbilgisayar.com/amd...er-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-rams.html Hazır sistem olarak bu da var hem 4070 Super var bunda

Son düzenleme:
Top Bottom