Neler Yeni

45k sadece kasa tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan ÇAKIR
Bütçenize göre tekrar atıyorum. Siteye giriyorsunuz aşağıdaki seçenekleri görseldeki gibi yapıyorsunuz alıyorsunuz. Sistem hazır geliyor, soğutucuyu kendiniz monte ediyorsunuz, kolay zaten videoları var. Windows da internetten 200 tl'ye kod ile çözüyorsunuz.

hocam sizin bu attığınız 39 bin TL olan kasa dimi orda özellikleri de kendimiz özelleştirebiliyoruz sanırsam.arttırıp azaltabiliyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan ÇAKIR
Kutular açılmadıysa sorun yok, iade edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet baya geçirmişler maalesef
hocam windows olmadan bilgisayarın BİOS a girip mi kod atıyoruz? Bi de kod ile atarsak cihazın parçaları sorun yaşar mı ? yanma falan olur mu ?

Evet resimdekiyle aynı, görseldeki gibi özelleştirirseniz fiyat görseldeki gibi olacak.
heee şimdi anladım. Sizin attığınız fotoğraftaki özellikleri ben ordan seçeceğim sonra o siteden sipariş mi vereceğim?

marvexy

80+
hocam windows olmadan bilgisayarın BİOS a girip mi kod atıyoruz? Bi de kod ile atarsak cihazın parçaları sorun yaşar mı ? yanma falan olur mu ?
Yok hocam youtube da videoları var biosa girip orijinal windows kuracaksınız deneme sürümü, sonra ürün kodu satın alıp windows ayarlarından etkinleştireceksiniz. Parçalar ile bir alakası yok, kod da orijinal zaten. Aman 3bin 4bin falan vermeyin ekstra, herkes böyle yapıyor zaten. Nasıl 200 liraya olduğunu anlatan videolarda var emin olmak isterseniz.

heee şimdi anladım. Sizin attığınız fotoğraftaki özellikleri ben ordan seçeceğim sonra o siteden sipariş mi vereceğim?
Evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan ÇAKIR
Yok hocam youtube da videoları var biosa girip orijinal windows kuracaksınız deneme sürümü, sonra ürün kodu satın alıp windows ayarlarından etkinleştireceksiniz. Parçalar ile bir alakası yok, kod da orijinal zaten. Aman 3bin 4bin falan vermeyin ekstra, herkes böyle yapıyor zaten. Nasıl 200 liraya olduğunu anlatan videolarda var emin olmak isterseniz.

Evet
anlaşıldı hocam tamamdır O zaman ben sabahtan bu işi iptal edeyim.Sonra 4070 li kasayı alayım en iyisi
Valla çok sağ olun bu saatte yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.
İtopya genel olarak pahalı sanırım hocam geçiriyor yani hangi parçayı alırsan al 3 5 demeden geçiriyor
Siz o yüzden gamegarajı önerdiniz

marvexy

80+
anlaşıldı hocam tamamdır O zaman ben sabahtan bu işi iptal edeyim.Sonra 4070 li kasayı alayım en iyisi
Valla çok sağ olun bu saatte yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.
İtopya genel olarak pahalı sanırım hocam geçiriyor yani hangi parçayı alırsan al 3 5 demeden geçiriyor
Siz o yüzden gamegarajı önerdiniz
Rica ederim. İtopya genel olarak pahalı evet. Gamegaraj da itopya ve diğerleri gibi bu ürünleri üretmiyor, satın alıp bizlere satıyor, güvenirliği konusunda sorun yok. Zaten herhangi bir parçada sorun çıkarsa hiçbiri ilgilenmiyor doğru düzgün, o parçayı üreten markanın garanti servisine yönlendiriyor. Siz de garantiye gönderiyorsunuz. Yaşamazsınız ama yine de çok sorun yaşadınız, THH var, paranızı geri alırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan ÇAKIR
Rica ederim. İtopya genel olarak pahalı evet. Gamegaraj da itopya ve diğerleri gibi bu ürünleri üretmiyor, satın alıp bizlere satıyor, güvenirliği konusunda sorun yok. Zaten herhangi bir parçada sorun çıkarsa hiçbiri ilgilenmiyor doğru düzgün, o parçayı üreten markanın garanti servisine yönlendiriyor. Siz de garantiye gönderiyorsunuz. Yaşamazsınız ama yine de çok sorun yaşadınız, THH var, paranızı geri alırsınız.
Hocam son bi soru gamegarajın internet sitesinden mi siparişi vereceğim yoksa onun da mağazası falan var mıdır ?

marvexy

80+
Hocam son bi soru gamegarajın internet sitesinden mi siparişi vereceğim yoksa onun da mağazası falan var mıdır ?
Benim yaşadığım şehirde hiçbiri yok :d

Google'da adres bu şekilde gözüküyor:

Adres:
Kısıklı, Alemdağ Cd NO:67/68, 34692 Üsküdar/İstanbul

Adres:
Giderseniz fotoğraftaki gibi almak istediğinizi söyleyin ve thermalright soğutucuyu monte etmelerini rica edin. Birde windows deneme sürümü yüklesinler, belki yaparlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan ÇAKIR

Adres:

Giderseniz fotoğraftaki gibi almak istediğinizi söyleyin ve thermalright soğutucuyu monte etmelerini rica edin. Birde windows deneme sürümü yüklesinler, belki yaparlar.
OOO güzel ben İstanbukda ikamet ediyorum hocam giderim Üsküdara hiç sorun değil.burdan gidip direkt alabilir,soğutu ve windows muhabbetini de halledebiliriz bi ihtimalle bence yardımcı da olurlar Çok teşekkür ederim hocam çok sağ olun gerçekten

Adres:

İyi geceler hocam teşekkürler her şey için 👍

Son düzenleme:

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
OOO güzel ben İstanbukda ikamet ediyorum hocam giderim Üsküdara hiç sorun değil.burdan gidip direkt alabilir,soğutu ve windows muhabbetini de halledebiliriz bi ihtimalle bence yardımcı da olurlar Çok teşekkür ederim hocam çok sağ olun gerçekten

İyi geceler hocam teşekkürler her şey için 👍
hallederler hocam windows işini en kolayı arkadaşımda vatandan almıştı 4070 sistem 30k ya geçen sene windows kurulu gelmişti hatta ona monitör klavye mouse kulaklık flnda vermişlerdi tabi monitör 75hz ama 30 bin e hem bunları hemde sistemi verdiler çok iyi fiyattı oda yüz yüze aldı gidip mağazadan vatandan kazık yemeyen tek kişi olabilir :d

Buradaki kasa ile ilgilenirseniz eğer anlaşmaya varabiliriz. Profilimden iletişime geçebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,137
Üyeler
163,114
Son üye
m.cakmak112
Top Bottom