Neler Yeni

Yardım Kasa almak istiyorum ama seçtiğim anakartta argb girişi yok

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Merhaba arkadaşlar, kafama bir şey takıldı. Parça parça sistem toplamayı düşünüyordum ve bir kasa beğendim. Abdullah abide incelemiş kasayı
Kasa: Gamepower Warcry
intelde fiyat performans olarak msi h610m bomber anakartını seçmiştim ama biraz araştırınca adreslenebilir rgb girişi olmadığını gördüm. Kasadaki bütün fanlar adreslenebilir olsun istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
RGB kontrolcüsü alsam bu işi çözebilir miyim gibi gibi sorular var kafamda. Bu arada daha parçaları almadım her şeyi baştan yapabilirim ama gözüme hoş gelen bir kasa olsun istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

videoda olduğu gibi sıvı soğutma alıp onları da adreslemek istiyorum.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Merhaba arkadaşlar, kafama bir şey takıldı. Parça parça sistem toplamayı düşünüyordum ve bir kasa beğendim. Abdullah abide incelemiş kasayı
Kasa: Gamepower Warcry
intelde fiyat performans olarak msi h610m bomber anakartını seçmiştim ama biraz araştırınca adreslenebilir rgb girişi olmadığını gördüm. Kasadaki bütün fanlar adreslenebilir olsun istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
RGB kontrolcüsü alsam bu işi çözebilir miyim gibi gibi sorular var kafamda. Bu arada daha parçaları almadım her şeyi baştan yapabilirim ama gözüme hoş gelen bir kasa olsun istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

videoda olduğu gibi sıvı soğutma alıp onları da adreslemek istiyorum.

Kasanın içinden kontrolcü çıkıyor genelde onu kullansan yeterli

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Çok fazla ısınıyor diye şikayet eden çoktu bu kasayı.

Top Bottom