Neler Yeni

Kasa anakarta kısa devre yapıyor

xAeterna

80+
Reaksiyon skoru
43
Trendyoldan ucuz bi kasa aldım
Anakartı ilk defa kasaya taktigimda ramlerin çalışmadığını gördüm sorun ramlerde sandım bilgisayarı bakıma gönderdim sorun anakartta denildi anakartı değişim için gönderdim depo hatası yüzünden yaklaşık 1 ay bekletildim sonunda anakart geldi uzay sistemde denedim sistem takır takır çalışıyordu kasaya takınca yine aynı sorunla karşılaştım bu sefer bütün parçaları kendim başka sistemde denedim normal bir şekilde çalışıyordu sonuç olarak kasa anakarta şase yapıyor bunu nasıl çözebilirim 2 aydır uğraşıyorum en son uzay sistemde kullanicam

Kasanın yükseltme ayaklarını yanlış yere takıyor olabilirsin anakartın altındaki. Onların doğru deliklere denk geldiğinden emin ol.

Eğer onlar doğruysa kasa ön panel bağlantılarını bağlamadan bir çalıştır kasanın içindeyken düz kontak yaparak.

Kasanın yükseltme ayaklarını yanlış yere takıyor olabilirsin anakartın altındaki. Onların doğru deliklere denk geldiğinden emin ol.

Eğer onlar doğruysa kasa ön panel bağlantılarını bağlamadan bir çalıştır kasanın içindeyken düz kontak yaparak.
Denedim 2 defa anakarta kısa devre yapıp bozdu değişime gönderdim yine geldiğinde uzay sistemde kullanicam bi sıkıntı olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide anakartı kasaya taktıktan sonra uzay sistemdede çalışmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,135
Üyeler
173,313
Son üye
takla
Geri