Neler Yeni

Kasa bakımı ve temizliği nasıl yapılmalı?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
6-7 aydır daha çok da olabilir kasama bakım yapmıyorum bugün bir açayım dedim içi toz bağlamış her yerde toz var yumak yumak olmuş parçalarında sökmek istemiyorum tak çıkar temizle 1 günümü alır sizce fön makinesi veya süpürge ile tozları çeksem fanlara zarar gelir mi ?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
6-7 aydır daha çok da olabilir kasama bakım yapmıyorum bugün bir açayım dedim içi toz bağlamış her yerde toz var yumak yumak olmuş parçalarında sökmek istemiyorum tak çıkar temizle 1 günümü alır sizce fön makinesi veya süpürge ile tozları çeksem fanlara zarar gelir mi ?
Süpürge verebilir ama Fön makinesinin soğuk tarafıyla fanların tozunu alırsan bir sıkıntı çıkacağını sanmam.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Öncelikle kasa camınızı sökün daha sonra soğuk bir fön makinesi ile çok yakından olmamak şartı ile temizleyiniz

yeterli olacaktır üstünkörü bir temizlik için

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
İşlemci fanı veya kasa fanının bağlantısını anakarttan çıkar sonra başımız belaya girmesin :D daha sonra en düşük ayarda fön makinesi ile soğuk ayarda uzaktan doğru temizle.

Hamza03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hamza Tağıl
fanlara rüzgar tutmaktansa mikrofiber bir bez ile kanatçıklarını temizlemek daha doğru ve etkili olacaktır.

Top Bottom