Neler Yeni

Yardım kasa çalışırken ekran gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
Selamlar öncelikle, arkadaşlar benim bilgisayarım çalışırken bir anda görüntü donuyor ve gidiyor monitöre sinyal gitmediği için de no signal yazıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor pc yi tuşundan kapatmaz isem kapanmıyor. Bu sorunla daha önceden karşılaşanlar yardımcı olabilirse sevinirim sistemim imzamda yazıyor :)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Oyun oynarken mi oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDMI girişini, farklı konumda denedin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
masaüstündeyken de oluyor
Bende laptop'da yaşıyordum bilgisayarı açınca 20sn içinde ekran donuyordu öyle kalıyordu. Bendeki sorun ekran kartı yandığı içindi.
Başka bir ekran kartı ile deneme şansınız varsa deneyin.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Selamlar öncelikle, arkadaşlar benim bilgisayarım çalışırken bir anda görüntü donuyor ve gidiyor monitöre sinyal gitmediği için de no signal yazıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor PC yi tuşundan kapatmaz isem kapanmıyor. Bu sorunla daha önceden karşılaşanlar yardımcı olabilirse sevinirim sistemim imzamda yazıyor :)
Bu video işine yarar benim ekran kartı yandı değiştirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Selamlar öncelikle, arkadaşlar benim bilgisayarım çalışırken bir anda görüntü donuyor ve gidiyor monitöre sinyal gitmediği için de no signal yazıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor PC yi tuşundan kapatmaz isem kapanmıyor. Bu sorunla daha önceden karşılaşanlar yardımcı olabilirse sevinirim sistemim imzamda yazıyor :)
Klavye mouse çalışıyormu yani güç geliyormu.kasa üstünde reset tuşu varsa olduğunda bas düzelir ise benimde seninki gibi bi sorunum vardı bios update yapınca düzeldi sende bi bios update yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
Klavye mouse çalışıyormu yani güç geliyormu.kasa üstünde reset tuşu varsa olduğunda bas düzelir ise benimde seninki gibi bi sorunum vardı bios update yapınca düzeldi sende bi bios update yap
teşekkür ederim hiçbirşey çalışmıyor dediğin gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,599
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom