görüntü kablosunu kontrol et olmazsa ramleri söküp bir kaç dk beklet sonra takMouse çalışıyor kasa çalışıyor görüntü gelmiyor ama Klavyenin NumLock tuşuna bastigim halde isigi yanmiyor bunun yanmamasi birsey ifade mi ediyor bana biri demişti sanki
Monitör kablolarını kontrol ettin mi ?Mouse çalışıyor kasa çalışıyor görüntü gelmiyor ama Klavyenin NumLock tuşuna bastigim halde isigi yanmiyor bunun yanmamasi birsey ifade mi ediyor bana biri demişti sanki
Hyr monitörün kabloları baktım led ışığı yanıyor ztn. Ama hicbir şekilde görüntü yokMonitör kapalı olabilir onu da kontrol edebilirsin unuttuysan
Termal macun olmadan kullanıyodum pc işlemci yanmis olabilirmi eger oyleyse ben bittimgörüntü kablosunu kontrol et olmazsa ramleri söküp bir kaç dk beklet sonra tak
ya statik yapmış olabilir yada ram slotunun birisi bozulmus olabilir ram leri tek tek cıkar kontrol et dostumMouse çalışıyor kasa çalışıyor görüntü gelmiyor ama Klavyenin NumLock tuşuna bastigim halde isigi yanmiyor bunun yanmamasi birsey ifade mi ediyor bana biri demişti sanki
Monitör kapalı olabilir onu da kontrol edebilirsin unuttuysan
Termal macunsuz pc açman çok yanlış oluş umarım yakmamışsındırHyr monitörün kabloları baktım led ışığı yanıyor ztn. Ama hicbir şekilde görüntü yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Termal macun olmadan kullanıyodum pc işlemci yanmis olabilirmi eger oyleyse ben bittim