R Ryzill 80+ Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Adem Yap 15 Eylül 2023 #1 Herkese merhaba bugün başıma geldi Speakerden ses gelmiyor ve ekran çalışmıyor. Rami sök çıkar yaptım ama değişmedi. Aceba sorun anakartta mı?
Herkese merhaba bugün başıma geldi Speakerden ses gelmiyor ve ekran çalışmıyor. Rami sök çıkar yaptım ama değişmedi. Aceba sorun anakartta mı?
Emre_kymk 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2,703 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,250 Konum Balıkesir/Türkiye İsim Ali Emre Kaymak İlgilendiği Kategoriler bilgisayar, oyun Instagram emrekymk_10 15 Eylül 2023 #2 anakart olabilir kablo bağlantılarında sorun olabilir işlemci soketlerinde sorun olabilir her parçayı ve kabloyu sök tak yapmayı dene
anakart olabilir kablo bağlantılarında sorun olabilir işlemci soketlerinde sorun olabilir her parçayı ve kabloyu sök tak yapmayı dene
R Ryzill 80+ Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Adem Yap 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hocam sağolun mesajınız için psu kablosunu bide hdmı ı tak çıkar yaptım geldi ama bi sorum olacak ramı takmaya çalışırken elim kaydı ekran kartına geldi bi tık sert bir şekilde ama şuan çalışıyo ilerisi için bir sorun olmaz değil mi?
Hocam sağolun mesajınız için psu kablosunu bide hdmı ı tak çıkar yaptım geldi ama bi sorum olacak ramı takmaya çalışırken elim kaydı ekran kartına geldi bi tık sert bir şekilde ama şuan çalışıyo ilerisi için bir sorun olmaz değil mi?